ads

Arhivă blog

Style2

Doar un roman din cinci are educatie financiara

Un studiu derulat anual de către o asociaţie a analiştilor financiar-bancari din România arată că doar unu din cinci români este alfabe...



Realitatea Stark, care este sărăcia, problemele cu sute de familii de Castellon pentru a satisface nevoile de bază (cum ar fi produsele alimentare de zi cu zi și locuințe), multiple variante de excluziune socială generate de societatea noastră ... Toate acestea se reflectă pentru a face față cu munca de zi cu zi a Diecezană Caritas de Segorbe-Castellón, o entitate doar ieri cu un eveniment comemorat 60 de ani de existență în provincia noastră și a căror activitate acest ziar ocupat de un raport detaliat cu privire la problema duminică.
Corpul Bisericii, că în fiecare zi, oferă o mărturie exemplară a acțiunii sale sociocaritativa, avertizând că în rândul persoanelor care au participat în ultimii ani, există mai mulți spanioli și nevoile sunt cele mai mari, lăsând să nu fie un barometru precis al dimensiunea problemei economice actuale, pentru că, deși se pare că criza este trecută, cicatricile sale rămân printre cele mai vulnerabile. Dificultățile în obținerea resurselor care pot răspunde cererii de ajutor impun societății să colaboreze în mod activ pentru a restabili principiile demnității și justiției sociale.
Caritas a fost linia de salvare la care zeci de familii au fost forțați de dificultățile cu care se confruntă. O entitate care primește persoane cu proximitate maximă și, prin urmare, printre altele, își menține prestigiul și se bucură de respectul și recunoașterea societății civile din provincia noastră.
Acest sprijin emoțional, spiritual și material de a face posibilă în Dieceza de Segorbe-Castellón 122 de persoane care lucrează în instituție, dar mai ales cei aproape 900 de voluntari, peste 1100 de membri și de până la 325 de donatori. Pare puțini, dar există satisfacțiile care le implică și, dacă toate administrațiile au adăugat la proiect, cu siguranță realizările s-ar putea multiplica.

About Blogger

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche
http://www.facebook.com/pages/romaninspaniacom/140605412781017



Top