ads

Arhivă blog

Style2

Salariul minim, majorat doar pentru cei cu studii superioare!

Salariul minim va fi majorat la 2.350 de lei de la 1 ianuarie, însă doar pentru cei cu studii superioare şi un an vechime. Prevederea n...

Un nou site de anunturi gratuite creat pentru Romanii din Spania www.micapublicitatespania.eu.

Companiile catalane găsesc refugiu în Castellón din octombrie...Instabilitatea politică din Catalonia....
Criza aceasta nu inseamna altceva decat revenirea cu picioarele pe pamant...Despre criza economica....

Caritas, un exemplu de urmat pentru toți...Caritas a fost linia de salvare....In prezent,  exista un tratament care are o șansă de 95% pentru a eliminarea acestui virus din organism. Cu toate acestea, nu toți pacienții îl primesc. Acest medicament, care ar putea salva vietile a mii de oameni carecosta intre 25.000 si 60.000 de euro. Manifestantii au început o luptă care se răspândește în întreaga țară.Intre 12 și 13 de oameni mor în fiecare zi din cauza hepatitei C , în Spania. Tratamentul în această țară costă 25.000 de euro pe persoană și 800 de euro pe pastila. În marș  au existat oameni din toate punctele de geografie spaniole.


 Au fost in  jur de 14 ore marș pașnic încheiat fără incidente . În aceeași zi , evenimente similare au avut loc în alte părți ale Spaniei ca Merida, Bilbao, Zaragoza, Granada, Malaga, Cordoba, Valencia și Alicante. 
“Mai putina coruptie si mai multa inima” 


Aceasta a fost una dintre lozincile scandate în timpul mersului pe la La Moncloa a celor afectați de hepatita C și se pune sub semnul întrebării conducerea Partidului Popular. Există numeroase  partide politice care sunt lângă cei afectați de hepatita C.

În Spania există 170000 de persoane diagnosticate cu hepatita C, dintre care 40% sunt în fazele finale .


About Leonard Buleandra

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

http://www.facebook.com/pages/romaninspaniacom/140605412781017Top