ads

Arhivă blog

Style2

Doar un roman din cinci are educatie financiara

Un studiu derulat anual de către o asociaţie a analiştilor financiar-bancari din România arată că doar unu din cinci români este alfabe...


GHIDUL LUCRĂTORULUI ROMÂN ÎN SPANIA ...Informaţii privind piaţa muncii ....

.

Un nou site de anunturi gratuite creat pentru Romanii din Spania www.micapublicitatespania.eu. . Forum... Forum.....

OPT DIN ZECE COPII DE IMIGRANȚI ... În măsura în care 81% dintre copiii ....

CUM SĂ OBȚII NUMĂRUL NIE ...Numarul NIE se poate solicita ....
Cum se candidează pentru un loc de muncă? ...INFORMAŢII PRIVIND PIAŢA MUNCII ..
BĂNCILE DIGITALE CAUZEAZĂ UN NOU VAL ...Mai multe entități anunță planurile ....O romanca a fost adusa din tara cu promisiune falsa de lucru şi apoi forţata de a fura.

- Arestatul a abandonat victima  într-un parc, timp de trei zile, Parla.

Agenți de Poliție Naționala au reținut pentru combaterea traficului de ființe umane, un individ pentru o promisiune falsa de muncă și o data ajunsa  in Spania a fost obligata de inprejurari sa  comita jafuri în unitățile din Madrid, a raportat sediului central al poliției din Madrid. Ancheta a început în luna ianuarie. 

O femeie a denuntat la secția de poliție într-o suburbie din Madrid un individ care o adusese din România în Spania, oferindu-i un loc de muncă de camerista pentru îmbunatațească condițiile de  trai pentru familia sa. 

Agenții au  văzut că a înșelat femeia cu o promisiune falsă de muncă si ca o data ajunsa in Spania, a fost abandonata intr-un parc din Parla sub pretextul ca persoana care oferea locuri de munca o sa vina si sa o preia.

 După trei zile, fara hrana  a aparut același om informando că a venit în Spania pentru a fura în unitățile comerciale, în principal, magazine de pantofi. 

După ce a refuzat sa efectueze aceste activitați a fost din nou abandonata. Ancheta a condus la arestarea omului de naționalitate romana privind suspiciunea unei infracțiuni de trafic de ființe umane. 

Cercetările au fost efectuate de Poliția din Madrid. Poliția Naționala menține active două canale pentru a permite denuntia cetățenilor inselati si a victimelor traficului de ființe umane: 
- telefonul gratuit : 900 10 50 90 - 24 de ore, o brigada de poliție specializata in traficului de ființe umane.
- e-mail : trata@policia.es,  prin e-mail, pastrand confidențialitatea datelor.

About Blogger

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

http://www.facebook.com/pages/romaninspaniacom/140605412781017Top