ads

Arhivă blog

Style2

Salariul minim, majorat doar pentru cei cu studii superioare!

Salariul minim va fi majorat la 2.350 de lei de la 1 ianuarie, însă doar pentru cei cu studii superioare şi un an vechime. Prevederea n...

Un nou site de anunturi gratuite creat pentru Romanii din Spania www.micapublicitatespania.eu.

Companiile catalane găsesc refugiu în Castellón din octombrie...Instabilitatea politică din Catalonia....
Criza aceasta nu inseamna altceva decat revenirea cu picioarele pe pamant...Despre criza economica....

Caritas, un exemplu de urmat pentru toți...Caritas a fost linia de salvare....O romanca a fost adusa din tara cu promisiune falsa de lucru şi apoi forţata de a fura.

- Arestatul a abandonat victima  într-un parc, timp de trei zile, Parla.

Agenți de Poliție Naționala au reținut pentru combaterea traficului de ființe umane, un individ pentru o promisiune falsa de muncă și o data ajunsa  in Spania a fost obligata de inprejurari sa  comita jafuri în unitățile din Madrid, a raportat sediului central al poliției din Madrid. Ancheta a început în luna ianuarie. 

O femeie a denuntat la secția de poliție într-o suburbie din Madrid un individ care o adusese din România în Spania, oferindu-i un loc de muncă de camerista pentru îmbunatațească condițiile de  trai pentru familia sa. 

Agenții au  văzut că a înșelat femeia cu o promisiune falsă de muncă si ca o data ajunsa in Spania, a fost abandonata intr-un parc din Parla sub pretextul ca persoana care oferea locuri de munca o sa vina si sa o preia.

 După trei zile, fara hrana  a aparut același om informando că a venit în Spania pentru a fura în unitățile comerciale, în principal, magazine de pantofi. 

După ce a refuzat sa efectueze aceste activitați a fost din nou abandonata. Ancheta a condus la arestarea omului de naționalitate romana privind suspiciunea unei infracțiuni de trafic de ființe umane. 

Cercetările au fost efectuate de Poliția din Madrid. Poliția Naționala menține active două canale pentru a permite denuntia cetățenilor inselati si a victimelor traficului de ființe umane: 
- telefonul gratuit : 900 10 50 90 - 24 de ore, o brigada de poliție specializata in traficului de ființe umane.
- e-mail : trata@policia.es,  prin e-mail, pastrand confidențialitatea datelor.

About Leonard Buleandra

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

http://www.facebook.com/pages/romaninspaniacom/140605412781017Top