ads

Arhivă blog

Style2

Doar un roman din cinci are educatie financiara

Un studiu derulat anual de către o asociaţie a analiştilor financiar-bancari din România arată că doar unu din cinci români este alfabe...





Liviu Dragnea si copiii sai au interdictie de a intra in USA


Liviu Dragoea împreuna cu cei doi copii ai sai au primit interdicţie de a intra pe teritoriul Statelor Unite din cauza inplicarii in acte de coruptie, arata un comunicat oficial al Departamentului de Stat al SUA. Dragnea si cei doi copii ai sai au fost desemnati de Mike Pompeo, secretarul american de Stat , drept persoane implicate in acte semnificative de coruptie.
Actiunea este un semnal puternic potrivit careia Statele Unite se angajeaza sa combata coruptia si sa sprijine statul de drept in Romania.
Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv la 3 ani si 6 luni de inchisoare pentru investigarea de abuz in serviciu in cazul angajarilor fictive de la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia copilului a judetului Telorman . De asemenea , fostul sef al Camerei Deputatilor , este urmarit penal si in dosarul Teldrum , pentru infractiuni inpotriva intereselor financiare ale Uniunii Europene.

About Blogger

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche
http://www.facebook.com/pages/romaninspaniacom/140605412781017



Top