ads

Arhivă blog

Style2

Salariul minim, majorat doar pentru cei cu studii superioare!

Salariul minim va fi majorat la 2.350 de lei de la 1 ianuarie, însă doar pentru cei cu studii superioare şi un an vechime. Prevederea n...

Un nou site de anunturi gratuite creat pentru Romanii din Spania www.micapublicitatespania.eu.

Companiile catalane găsesc refugiu în Castellón din octombrie...Instabilitatea politică din Catalonia....
Criza aceasta nu inseamna altceva decat revenirea cu picioarele pe pamant...Despre criza economica....

Caritas, un exemplu de urmat pentru toți...Caritas a fost linia de salvare...."Această problemă nu poate fi rezolvată de către universitate", declară președintele rectorilor, care solicită o finanțare mai mare și reforme sociale "profunde"


Ei sunt studenți care au studiat o carieră și nu s-au oprit  acolo. Ei s-au înscris pentru o diplomă de master în 2013 pentru a continua formarea și pentru a avea o carieră profesională mai bună. Aproape cinci ani mai târziu, mai mult de un sfert dintre absolvenții de universități (27%) din cursul 2013-14 lucrează pentru locuri de muncă care câștigă abia 1.000 de euro pe lună și 8.8% din ei, mai puțin de 600.


Este unul dintre datele Barometrului de ocupare a forței de muncă și a ocupării forței de muncă universitare. Master Edition 2017, pregătit în colaborare cu Conferința Rectorilor Spanioli, La Crue. Raportul sa concentrat pe 50 de universități publice și private, precum și cu un eșantion de 6,738 studenți care au fost chestionate în 2017,  salariul este unul dintre cele mai mari motive de nemulțumire, nimic ciudat în lumina datelor.

About Leonard Buleandra

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

http://www.facebook.com/pages/romaninspaniacom/140605412781017Top