ads

Arhivă blog

Style2

Doar un roman din cinci are educatie financiara

Un studiu derulat anual de către o asociaţie a analiştilor financiar-bancari din România arată că doar unu din cinci români este alfabe...


ALŢI CONSTRUIESC LINII, NOI VREM SĂ LE SCOATEM...In alte capitale europene, transportul ....

.

Un nou site de anunturi gratuite creat pentru Romanii din Spania www.micapublicitatespania.eu. . Forum... Forum.....

SPANIA ÎNCHIDE 2018 CU 81,8 MILIOANE DE TURIȘTI...Spania a înregistrat o scădere de 0,8%....

SPANIOLII TRĂIESC MAI MULT, DAR CU SĂNĂTATE MAI REA...Federația de Studii Economice Aplicate....
Somajul in Castellon a scăzut la 14,46% datorita cresteri angajarilor... ȘOMAJUL A SCAZUT IN CASTELLON..
800 DE PERSOANE LA GALA ÎMPOTRIVA HIV...Mai mult de 800 de persoane din...."Această problemă nu poate fi rezolvată de către universitate", declară președintele rectorilor, care solicită o finanțare mai mare și reforme sociale "profunde"


Ei sunt studenți care au studiat o carieră și nu s-au oprit  acolo. Ei s-au înscris pentru o diplomă de master în 2013 pentru a continua formarea și pentru a avea o carieră profesională mai bună. Aproape cinci ani mai târziu, mai mult de un sfert dintre absolvenții de universități (27%) din cursul 2013-14 lucrează pentru locuri de muncă care câștigă abia 1.000 de euro pe lună și 8.8% din ei, mai puțin de 600.


Este unul dintre datele Barometrului de ocupare a forței de muncă și a ocupării forței de muncă universitare. Master Edition 2017, pregătit în colaborare cu Conferința Rectorilor Spanioli, La Crue. Raportul sa concentrat pe 50 de universități publice și private, precum și cu un eșantion de 6,738 studenți care au fost chestionate în 2017,  salariul este unul dintre cele mai mari motive de nemulțumire, nimic ciudat în lumina datelor.

About Blogger

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

http://www.facebook.com/pages/romaninspaniacom/140605412781017Top