ads

Arhivă blog

Style2

Doar un roman din cinci are educatie financiara

Un studiu derulat anual de către o asociaţie a analiştilor financiar-bancari din România arată că doar unu din cinci români este alfabe...





Javier Vazquez a reamintit la Museu Nacional d'Art de Catalunya (MNAC) că „este o rușine că SIDA rămâne un stigmat în societatea noastră și că, deși mulți oameni cred că situatia este controlată cu o pilula de zi, virusul HIV continua sa infecteze 37 de milioane de oameni din intreaga lume si cauzeaza în fiecare an, mai mult de un milion de morți. "

Mai mult de 800 de persoane din diferite medii de gală au adoptat o pozitie de luptă împotriva SIDA Fundația, prezidat de Dr. Bonaventura Clotet (foto, împreună cu mai multe persoane). Un total de patru stele Michelin sa alăturat din nou pentru a susține o cauză care nu este altul decât pentru a strange fonduri pentru a continua cercetarea intr-o boala care ar putea fi vindecata în jurul anului  2030. 

About Blogger

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche
http://www.facebook.com/pages/romaninspaniacom/140605412781017



Top