ads

Arhivă blog

Style2

Doar un roman din cinci are educatie financiara

Un studiu derulat anual de către o asociaţie a analiştilor financiar-bancari din România arată că doar unu din cinci români este alfabe...


Scăderea prețurilor și a investițiilor tinerilor agricultori și a întreprinderilor de citrice, cheile. Din ianuarie până în septembrie, în Castellón se vând 2,459 de loturi rustice, cu 14% mai mult



Ceva se mișcă pe teren. După patru ani de paralizie : campania de citrice nu este profitabila pentru a acoperi costurile de producție și prețul din motorină continuă să incurce  fermierii . În ciuda dezavantajelor, există, terenuri in Castellón care sunt  atractive pentru investitori. Sunt mult mai ieftine decât acum un deceniu, și începe să atragă atenția tinerilor profesioniști care doresc să-și extindă afacerea.
Numerele cântă. În perioada ianuarie-septembrie a acestui an, 2459 operațiuni de vânzare a proprietăților din mediul rural au fost închise în provincie, potrivit datelor Institutului Național de Statistică (INE). Acesta este cu 14,6% mai mult decât în ​​aceeași perioadă a anului trecut și practic aceeași cifră ca în 2008, la începutul crizei, când numărul tranzacțiilor a crescut la 2,646.
Cei care cunosc bine insulele din sectorul agricol și zootehnic din Castellón vorbesc, de asemenea, despre o creștere a operațiunilor. Există interes pentru vânzarea și, pentru prima dată într-o perioadă lungă de timp, intenția de a cumpăra creșteri. "Sectorul din provincie este complet vechi. Fermierul în majoritatea cazurilor, nu se dedică in totalitate terenului. Și un teren necultivat suporta doar costurile, ceea ce duce la vanzarea lui„, explică José Vicente Guinot, președinte al Federației Provincial a fermierilor și a crescătorilor de animale (Fepac-ASAJA), care, de asemenea, subliniază faptul că închirierea este o altă opțiune câștigă .
Llauradorul iese din terenurile sale și există tineri antreprenori dispuși să-l cumpere. „Știm că în provincie există oameni tineri, foarte bine pregătit, care a investit în agricultură și își extinde aria culturilor lor de a deveni mai competitive.
 La sfârșitul lunii octombrie, în Castellón erau în jur de 3.176 de muncitori autonomi în agricultură și animale, cu 23 mai mult decât la începutul anului. "Că există o ușurare este pozitivă pentru un sector a cărui provocare principală este de a opri îmbătrânirea agricultorilor", adaugă președintele Fepac-Aasaja.
Tinerii agricultori nu sunt singurii care își extind afacerea. La fel și întreprinderile de citrice, iar multe dintre ele reinvestesc profiturile în achiziționarea de terenuri și formează ferme mari, foarte mecanizate și profesionalizate. Unió de Llauradors arată, de asemenea, cazuri de mari companii care nu fac parte din sectorul primar și care investesc în teren ca un fel de valoare de refugiu.
În agențiile imobiliare arată un al treilea actor. "Există un interes crescut în achiziționarea de ferme care au o cabană. Cei care le cumpără sunt clienți care doresc să aibă a doua casă și să fie înconjurați de o livadă, unde pot să mănânce alimente ", explică în Inmo Madae, cu sediul în Benicarló.
În spatele creștere a vânzărilor de proprietăți rurale în Castellón este, de asemenea, prețul de teren, care nu are nimic de-a face cu valorile realizate înainte de criză. Un exemplu: un hectar de portocali irigați costă o medie de 37.360 de euro în provincie (datele Ministerului Agriculturii). Cu puțin mai mult de un deceniu în urmă, în 2007, prețul era de 68.100 de euro.

About Blogger

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche
http://www.facebook.com/pages/romaninspaniacom/140605412781017



Top