ads

Arhivă blog

Style2

Doar un roman din cinci are educatie financiara

Un studiu derulat anual de către o asociaţie a analiştilor financiar-bancari din România arată că doar unu din cinci români este alfabe...

  


Piaţa muncii din   Spania solicita locuri de munca in toate domeniile dar problema ramane unde te poti incadra si la ce poti sa speri cand planifici sa-ti gasesti un loc de munca in  Spania . 

   1. Cea mai buna cale prin care poti gasi un loc de munca este recomandarea  pe care o pot face romanii care sunt deja acolo stabiliti de mai mult timp si care poate fii mai eficienta decat   aplicarea unui  CV personal la o firma sau agentie de munca temporala .

  2. A doua metoda este prin depunerea CV la agentiile de munca temporala . Dezavantajul este ca daca vei fii chemat la interviu si eventual acceptat pentru locul de munca solicitat va trebui sa lucrezi pentru ei in  shimbul unui comision adica  vei lucra pe bani mai putini decat calegii tai care au cotract de munca direct cu firma la care lucrezi . Aceste agentii pot fii cautate in general pe internet si au  anunturi in ziare si reviste . Sediile unde acestea isi desfasoara activitatea  difera si pot fii gasiti de exemplu intro cladire unde au  biroul sau in diferite zone ale orasului cu birou la strada .  

3. A treia metoda si cea mai usoara si este sa cauti in sectoare precum agricultura sau hosteleria care merg destul de bine .  Locurile  preferate de romani sunt   Castilla -La Mancha unde se cultiva pepeni , ceapa , usturoi , ardei , sruguri , plantatiile de maslini din  Jaen si Granada , plantatiile de portocali din zona Valencia . 

4. O alta solutie este cautarea in sectorul constructiilor unde salariile sunt ceva mai mari decat in agricultura aceastea din urma nu inseamna ca nu poti opta si pentru celelalte meserii cum ar fii - sofer , inginer ,  domeniul IT sau medicina daca ai formarea necesara pentru postul dorit . Nu trebuie ignorat nici cazul in care nu vorbesti foarte bine limba spaniola mai ales cand optezi pentru o munca calificata unde competitia este destul de mare .

About Blogger

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche
http://www.facebook.com/pages/romaninspaniacom/140605412781017



Top