ads

Arhivă blog

Style2

Doar un roman din cinci are educatie financiara

Un studiu derulat anual de către o asociaţie a analiştilor financiar-bancari din România arată că doar unu din cinci români este alfabe...

 



De ce este Babbel o aplicație atât de bună pentru predarea unei noi limbi? Belén Caeiro dirijează marketingul produselor Babbel și explică secretul succesului acestei aplicații.


Ideea de a învăța o nouă limbă online poate părea ciudată la prima vedere, deoarece conceptul nostru de lecție școlară modelează modul în care înțelegem învățarea - cu creionul în mână și blocnotesul deschis. 

Ingredientul secret al lui Babbel se bazează pe trei piloni :

Primul pilon: la Babbel totul se învârte în jurul conversației

„Învățăm o nouă limbă cu care să ne raportăm. Pentru a face acest lucru posibil, produsul nostru oferă câteva caracteristici speciale ”, explică Belén. Deschide aplicația Babbel pe computer și îmi arată toate cursurile și lecțiile disponibile. „La Babbel structurăm învățarea limbilor străine pe teme relevante. În funcție de limba pe care o înveți, în Babbel vei găsi particularitățile culturale și cele mai frecvente subiecte de conversație de la început. Folosirea mijloacelor de transport în comun, comandarea mâncării și depunerea dorințelor sunt în partea de sus a listei.


Al doilea pilon: Experții noștri sunt oameni, nu mașini

Babbel este cunoscut pentru cei 150 de experți în învățarea limbilor străine care se dedică predării de noi limbi și culturi. Toți experții in majoritatea cazurilor au predat deja în școli, universități și cursuri de seară.


Al treilea pilon: grație designului orientat către utilizator, calea către învățare este centrul atenției

Învățarea limbilor online cu Babbel are avantajul că învățarea se bazează pe tine. Fie că sunteți o bufniță de noapte sau un călător, Babbel este întotdeauna accesibil de pe dispozitivul ales de dvs., chiar și offline dacă ați descărcat anterior lecția.


„Sistemul de abonament Babbel vă oferă o experiență de învățare constantă”, spune Belén:

„Odată ce ați obținut accesul la produs, puteți utiliza în mod liber orice material de învățare doriți, astfel încât nu va trebui să deblocați mai târziu conținutul exclusiv.”

Produsul este chiar extins în mod regulat cu conținut nou de învățare de la experții noștri.

Belén este mândră că nu numai produsul în sine, ci și funcțiile din produs sunt complet orientate către studenți.

„Motivația ta de a învăța este forța motrice a succesului ulterior. De aceea am dezvoltat o caracteristică care permite personalizarea conținutului de învățare pentru fiecare utilizator ”.

„Știm exact ce impulsuri (declanșatoare) sunt necesare pentru a asigura învățarea cu succes.”

În acest caz, sistemul de redare joacă un rol central. Pentru a învăța un vocabular nou, trebuie să îl exersați din nou și din nou, folosind intervale de timp indelungat. 


es.babbel.com

www.babbel.com

About Blogger

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche
http://www.facebook.com/pages/romaninspaniacom/140605412781017



Top