ads

Arhivă blog

Style2

Doar un roman din cinci are educatie financiara

Un studiu derulat anual de către o asociaţie a analiştilor financiar-bancari din România arată că doar unu din cinci români este alfabe...


Cel puțin 540 de companii au părăsit Catalonia și s-au mutat în alte părți ale Spaniei de la referendumul ilegal din 1 octombrie, cele mai multe -524 companii între 9 și 11 ani, potrivit datelor Colegiului Registratorilor din Spania. numarul poate fi mai mare, deoarece cifra din 11 octombrie, ultima zi disponibila, include date din Barcelona, ​​Girona si Tarragona, dar nu si Lleida.

Cel mai mare număr de plecări - 212 companii - a avut loc pe 9 octombrie, cu o zi înainte de așteptarea declaratiei de independența .

Parlamentului catalan, în care se aștepta declararea independenței. 177 de transferuri de sediu, în timp ce la 11 octombrie 135 au fost înregistrate, deși pentru acea zi există doar date din Barcelona și Gerona. În zilele precedente, schimbările locației au fost foarte reduse.


Guvernul se teme că tensiunea politică va provoca o recesiune în Catalonia și va încetini creșterea economică.


Ministrul Economiei Luis de Guindos, a recunoscut astăzi că Spania va trebui să reducă previziunile de creștere pentru 2018, ca urmare a crizei din Catalonia. „Acest lucru nu vine liber din punct de vedere al evoluțiilor economice. Astfel de probleme au impact întotdeauna“, a subliniat ministrul la Washington, unde participă la reuniunea anuală a Fondului Monetar Internațional (FMI) și summitul G-20 miniștrii de finanțe. Această modificare, a subliniat Guindos, este o consecință a "prudenței cerute de situația incertitudinii generate de Catalonia". și va determina Spania să aibă un "ritm de creștere mai mic" decât cele de 2,6% așteptate pentru anul viitor. Ministrul nu a dorit să precizeze impactul, care va fi comunicată la Bruxelles luni, dar a lăsat să se înțeleagă că va fi câteva zecimi În ceea ce privește posibilitatea ca Catalonia în recesiune, Guindos a declarat că „totul va depinde de deciziile Luați guvernul catalan în aceste zile, dacă aceste decizii sunt inversate și vom reveni la normal, acest lucru nu se va întâmpla ". Guindos a făcut această declarație la o întrebare din lume cu privire la un studiu de agenția de rating de risc Standard și Poor privind riscul de recesiune în Catalonia. Cel mai drastic și imediat efect este cel al investițiilor în Catalonia, care reprezintă aproximativ 20% din PIB-ul acestei comunități. Consumul va fi afectat mai treptat, cum ar fi turismul, iar exporturile nu par a suferi.


About Blogger

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche
http://www.facebook.com/pages/romaninspaniacom/140605412781017



Top