ads

Arhivă blog

Style2

Doar un roman din cinci are educatie financiara

Un studiu derulat anual de către o asociaţie a analiştilor financiar-bancari din România arată că doar unu din cinci români este alfabe...

Regimul vegetarian in prevenirea bolilor canceroase




Institutul American pentru Cercetarea Cancerului a publicat la sfàrsitul anului trecut cel de-al II-lea Raport de Specialitate despre Prevenirea Cancerului. Documentul intitulat ,,Alimentatia, activitatea fizica si Prevenirea Cancerului - o perspectiva globala" este cel mai vast studiu de acest gen publicat pana in prezent. Raportul se bazeazà pe cele mai actuale cercetari disponibile in literatura de specialitate, fiind rodul activitatii a cateva sute de experti din toata lumea care, timp de mai bine de cinci ani, au analizat peste 7.000 de studii stiintifice. Expertii au formulat zece recomandari care ne pot ajuta sa prevenirci cele mai frecvente forme de cancer cunoscute la ora actuala. In esenta, mesajul expertilor ìn prevenirea cancerului arata ca majoritatea bolilor canceroase pot fi evitate printr-o alimentane preponderent vegetariana, un regina zilnic de exercitii fizice, mentinerea unei greutati corporale optime si evitarea produselor bogate in calorii si a celor care contin substante cancengene.

Evaluarea riscului de cancer



La indemana tuturor


 Spre surprinderea unora dintre noi, orice cantar pentru masurarea greutatii corporale ne poate da informatii despre riscul fata de anumite forme de cancer. Cresterea in greutate este ìnsotita de o crestere a rìscului fata de mai multe forme de cancer. Exista dovezi convingàtoare care arata ca obezitatea este un important factor de rise in cancerul de colon, rect, esofag, uter, pancreas, rinichi si san. De asemenea, studiile mai arata ca greutatea excesiva este o cauza probabila a cancerului de vezicula biliara. Mentinerea unei greutati corporale optime pe tot parcursul vietii ar putea fi una dintre cele mai importante cai de protectie fata de bolile canceroase. In plus, acest lucru ofera protectie fata de o serie ìntreaga de alte boli cronice netransmisibile, printre care si bolile cardiovasculare.

About Blogger

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche
http://www.facebook.com/pages/romaninspaniacom/140605412781017



Top