ads

Arhivă blog

Style2

Doar un roman din cinci are educatie financiara

Un studiu derulat anual de către o asociaţie a analiştilor financiar-bancari din România arată că doar unu din cinci români este alfabe...


ALŢI CONSTRUIESC LINII, NOI VREM SĂ LE SCOATEM...In alte capitale europene, transportul ....

.

Un nou site de anunturi gratuite creat pentru Romanii din Spania www.micapublicitatespania.eu. . Forum... Forum.....

SPANIA ÎNCHIDE 2018 CU 81,8 MILIOANE DE TURIȘTI...Spania a înregistrat o scădere de 0,8%....

SPANIOLII TRĂIESC MAI MULT, DAR CU SĂNĂTATE MAI REA...Federația de Studii Economice Aplicate....
Somajul in Castellon a scăzut la 14,46% datorita cresteri angajarilor... ȘOMAJUL A SCAZUT IN CASTELLON..
800 DE PERSOANE LA GALA ÎMPOTRIVA HIV...Mai mult de 800 de persoane din....Romanii care muncesc in Spania se pot informa si documenta de pe un nou site pus la dispozitia lor de Ministerul Muncii din Romania (MMFPS). Site-ul poate fi accesat incepand de miercuri la adresawww.spania.ajutordeacasa.ro
Ce gasiti pe acest nou portal:
- răspunsuri la întrebările frecvente ridicate de românii care muncesc în Spania 
- informaţii legislative privind drepturile romanilor pe piaţa muncii din Spania
- un ghid care acoperă complet tematica referitoare la relaţiile de muncă ale cetăţenilor români pe teritoriul Spaniei
- o secţiune de contacte utile ale instituţiilor din România şi Spania care pot soluţiona aspecte legate de raporturile de muncă şi probleme conexe acestora
- o adresă de poştă electronică la care cetăţenii pot apela pentru raportarea oricăror nereguli legate de raporturile de muncă din Spania.
Adresa de poştă electronică este conectată direct la Call-center-ul gestionat de MMFPS prin intermediul Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă, iar pe baza sesizărilor primite de la echipa de lucru, eventualele abuzuri şi/sau încălcări ale legii vor fi semnalate imediat oficialilor spanioli, prin ataşatul pe probleme de muncă şi sociale din cadrul Ambasadei României la Madrid.
Site-ul va fi actualizat constant, pe măsură ce se vor primi noi date şi informaţii sau se vor semnala noi tipuri de probleme care implică raporturi de muncă pe teritoriul spaniol.
Din data de 22 iulie 2011, autoritatile spaniole au suspendat din nou liberul acces al strainilor, inclusiv romani, pe piata muncii din tara lor. Comisia Europeana a fost de acord cu masura, cerand insa un raport periodic referitor la evoluţia situaţiei şi necesitatea menţinerii măsurii. 

About Blogger

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche
http://www.facebook.com/pages/romaninspaniacom/140605412781017Top