ads

Arhivă blog

Style2

Doar un roman din cinci are educatie financiara

Un studiu derulat anual de către o asociaţie a analiştilor financiar-bancari din România arată că doar unu din cinci români este alfabe...





 Sosirile internaționale au scăzut cu 0,8% față de 2017


Spania a înregistrat o scădere de 0,8% în sosirile turistice internaționale, comparativ cu 2017, când cifra de 81.8 milioane de vizitatori a depășit, iar în acest an va rămâne la 81 de milioane, după cum sa menționat ieri, secretarul de stat pentru turism , Isabel Oliver, care a apreciat creșterea de 3% a cheltuielilor planificate, până la 90.000 de milioane de euro, comparativ cu 87.000 de milioane anul trecut.
Până în septembrie, Spania a primit mai mult de 76 de milioane de turiști, aceeași cifră cu un an în urmă, și ceea ce este mai important, cheltuielile pentru turism au crescut cu 2,5%, atingând cele 72.000 de milioane de euro. Cheltuielile efectuate de turiști "sunt datele cu care trebuie să rămânem, trebuie să oprim măsurarea succesului în turism exclusiv prin numărul de sosiri și să ne concentrăm pe venit", a spus Oliver.
SEZONALITATEA / Noul model turistic pentru Spania ar trebui să se concentreze pe creșterea profitabilității, redistribuirea beneficiilor și sarcinilor activității turistice și diversificarea propunerii noastre pe piață, a explicat el. 

About Blogger

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche
http://www.facebook.com/pages/romaninspaniacom/140605412781017



Top