ads

Arhivă blog

Style2

Doar un roman din cinci are educatie financiara

Un studiu derulat anual de către o asociaţie a analiştilor financiar-bancari din România arată că doar unu din cinci români este alfabe...

Dupa Suedia, inca o tara anunta ca se pregateste sa expulzeze zeci de mii de imigranti. "Vom intensifica ritmul"


Guvernul austriac isi propune sa repatrieze 50.000 de solicitanti de azil in urmatorii trei ani, potrivit unui plan aparut sambata in mass-media din Austria, relateaza agentia DPA, citata de Agerpres.
Planul a fost facut public pe fondul eforturilor actuale ale mai multor tari europene de a reduce imigratia prin adoptarea unor politici mai restrictive, inclusiv planul Suediei de a expulza pana la 80.000 de solicitanti de azil.
Guvernul de la Viena a anuntat mai devreme in ianuarie ca planifica sa limiteze afluxul de refugiati la 37.500 in acest an, in scadere de la 90.000 anul trecut, aminteste DPA.
"Suntem deja printre tarile cu cele mai multe expulzari", a declarat ministrul de interne austriac Johanna Mikl-Leitner, o adepta a politicii dure, agentiei de presa austriece APA.
"Dar vom intensifica ritmul si tendinta va fi ascendenta", a adaugat ea.
Planul austriac include stimulente financiare pentru persoane ca sa paraseasca Austria, precum si o lista extinsa de tari sigure cu cetateni care au putine sanse de a li se acorda statutul de refugiat.

About Blogger

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche
http://www.facebook.com/pages/romaninspaniacom/140605412781017



Top