ads

Arhivă blog

Style2

Doar un roman din cinci are educatie financiara

Un studiu derulat anual de către o asociaţie a analiştilor financiar-bancari din România arată că doar unu din cinci români este alfabe...


Deschiderea granitelor pentru romanii avizi de munca in UE este un moment istoric, cu consecinte majore, caci afara nu ne pleaca numai muncitorii necalificati sau potentialii infractori, ci si o buna parte din (putinele) elite.

In 2012, romanii au ocupat una dintre primele pozitii in clasamentul celor mai mari valuri de imigranti in Austria, Belgia, Danemarca, Germania, Ungaria, Italia, Spania si Portugalia. Numai in primele sase luni ale acestui an, in Germania au intrat 70.000 de romani.

Pe termen scurt, continuarea fenomenului migrationist are mai degraba valente pozitive: pentru zecile de mii de familii ramase acasa (dar si pentru economia tarii), sumele trimise de cei plecati, estimate anual la circa patru miliarde de euro, sunt un veritabil panaceu. Apoi, este evident ca, in stadiul de acum, piata muncii este incapabila sa absoarba cateva milioane de oameni care s-ar intoarce sau s-ar razgandi in privinta plecarii.


About Blogger

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche
http://www.facebook.com/pages/romaninspaniacom/140605412781017Top