ads

Arhivă blog

Style2

Băncile digitale cauzează un nou val de închideri de birouri

Atât clienții în persoană, cât și tranzacțiile scad și utilizatorul multi-canal crește.  Mai multe entități anunță planurile de a-și re...


ALŢI CONSTRUIESC LINII, NOI VREM SĂ LE SCOATEM...In alte capitale europene, transportul ....
Un nou site de anunturi gratuite creat pentru Romanii din Spania www.micapublicitatespania.eu.

SPANIA ÎNCHIDE 2018 CU 81,8 MILIOANE DE TURIȘTI...Spania a înregistrat o scădere de 0,8%....

SPANIOLII TRĂIESC MAI MULT, DAR CU SĂNĂTATE MAI REA...Federația de Studii Economice Aplicate....

800 DE PERSOANE LA GALA ÎMPOTRIVA HIV...Mai mult de 800 de persoane din....


Deschiderea granitelor pentru romanii avizi de munca in UE este un moment istoric, cu consecinte majore, caci afara nu ne pleaca numai muncitorii necalificati sau potentialii infractori, ci si o buna parte din (putinele) elite.

In 2012, romanii au ocupat una dintre primele pozitii in clasamentul celor mai mari valuri de imigranti in Austria, Belgia, Danemarca, Germania, Ungaria, Italia, Spania si Portugalia. Numai in primele sase luni ale acestui an, in Germania au intrat 70.000 de romani.

Pe termen scurt, continuarea fenomenului migrationist are mai degraba valente pozitive: pentru zecile de mii de familii ramase acasa (dar si pentru economia tarii), sumele trimise de cei plecati, estimate anual la circa patru miliarde de euro, sunt un veritabil panaceu. Apoi, este evident ca, in stadiul de acum, piata muncii este incapabila sa absoarba cateva milioane de oameni care s-ar intoarce sau s-ar razgandi in privinta plecarii.


About Leonard

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

http://www.facebook.com/pages/romaninspaniacom/140605412781017Top