ads

Arhivă blog

Style2

Băncile digitale cauzează un nou val de închideri de birouri

Atât clienții în persoană, cât și tranzacțiile scad și utilizatorul multi-canal crește.  Mai multe entități anunță planurile de a-și re...


ALŢI CONSTRUIESC LINII, NOI VREM SĂ LE SCOATEM...In alte capitale europene, transportul ....
Un nou site de anunturi gratuite creat pentru Romanii din Spania www.micapublicitatespania.eu.

SPANIA ÎNCHIDE 2018 CU 81,8 MILIOANE DE TURIȘTI...Spania a înregistrat o scădere de 0,8%....

SPANIOLII TRĂIESC MAI MULT, DAR CU SĂNĂTATE MAI REA...Federația de Studii Economice Aplicate....

800 DE PERSOANE LA GALA ÎMPOTRIVA HIV...Mai mult de 800 de persoane din....


O autoritate din Spania a amendat compania Google cu aproape 900.000 de euro, pentru ca a incalcat legea care se refera la protectia datelor utilizatorilor.

Google a combinat mai multe informatii personale adunate prin intermediul diferitelor servicii ale companiei, insa nu a informat utilizatorii referitor la modul in care datele acestora sunt folosite.

Cu toate ca amenda de 900.000 de euro reprezinta o suma mica pentru gigantul Google, care are o capitalizare de piata de peste 300 de miliarde de euro, masura atrage atentia asupra volumului mare de date personale care sunt stocate de anumite companii.

Astfel, utilizatorii incep sa detina din ce in ce mai putin control asupra informatiilor private. Mai multe controale au avut loc si in Olanda si Franta, iar investigatiile continua in cel putin alte trei state europene.

"Inspectorii au demonstrat ca Google compileaza informatii personale prin intermediul celor aproape o suta de servicii si produse pe care le ofera in Spania, fara sa anunte sau sa dea detalii despre datele adunate astfel, despre motivul pentru care face acest lucru si fara sa aiba acordul utilizatorilor", se arata intr-un comuncat al Agentiei Spaniole pentru Protectia Datelor.

Reprezentantii Google au precizat ca le vor explica autoritatilor spaniole politicile companiei in ceea ce priveste informatiile private si ca vor lua o decizie in legatura cu amenda dupa ce vor citi raportul complet intocmit de anchetatori. 


About Leonard

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

http://www.facebook.com/pages/romaninspaniacom/140605412781017Top