ads

Arhivă blog

Style2

Doar un roman din cinci are educatie financiara

Un studiu derulat anual de către o asociaţie a analiştilor financiar-bancari din România arată că doar unu din cinci români este alfabe...





Un total de 77 de plângeri de dispariție sunt înca deschise în provincia de Castellon, potrivit ultimelor date ale Ministerului de Interne. Dintre acestea, 49 aparțin cazurilor de minori, dupa cum reiese din ultimul raport al persoanelor dispărute.

Unele dintre dispariții au consecințe tragice, cum ar fi, de exemplu,  Miguel Fernández - Maikel - care a lipsit timp de 12 zile; sau cel al lui Sonia Rubio, a cărui locație a fost necunoscută timp de patru luni în 1995 și care a fost victima unui ucigaș în serie, Joaquín Ferrándiz Ventura.


CAZUL RUBÉN BARBERÁ /  Cu o dizabilitate psihică, a dispărut timp de câteva săptămâni fără urma. N-am dormit zile întregi fiul meu era bolnav, avea nevoie de medicamente și nu știam ce i sa întamplat explica mama sa. După cateva saptămâni  Rubén și-a amintit un telefon de familie și a sunat. O persoană încercase să profite de el, îl convinsese să plece într-o altă provincie . Dupa ce a luat tot ce voia de la el la abandonat, spune femeia. Fiul sau, în cele din urmă a fost gasit.

Dupa ce a disparut o tanara  din Vinaròs si a început o investigație a Gărzii Civile care sa încheiat cu arestarea prietenului ei pentru uciderea victimei. Tragic, corpul victimei a fost gasit, dezmembrat, într-o ferma din Ulldecona (Tarragona), după mărturisirea prietenului victimei  care a indicat locul unde era corpul.

About Blogger

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche
http://www.facebook.com/pages/romaninspaniacom/140605412781017



Top