ads

Arhivă blog

Style2

Doar un roman din cinci are educatie financiara

Un studiu derulat anual de către o asociaţie a analiştilor financiar-bancari din România arată că doar unu din cinci români este alfabe...


ALŢI CONSTRUIESC LINII, NOI VREM SĂ LE SCOATEM...In alte capitale europene, transportul ....

.

Un nou site de anunturi gratuite creat pentru Romanii din Spania www.micapublicitatespania.eu. . Forum... Forum.....

SPANIA ÎNCHIDE 2018 CU 81,8 MILIOANE DE TURIȘTI...Spania a înregistrat o scădere de 0,8%....

SPANIOLII TRĂIESC MAI MULT, DAR CU SĂNĂTATE MAI REA...Federația de Studii Economice Aplicate....
Somajul in Castellon a scăzut la 14,46% datorita cresteri angajarilor... ȘOMAJUL A SCAZUT IN CASTELLON..
800 DE PERSOANE LA GALA ÎMPOTRIVA HIV...Mai mult de 800 de persoane din....


Primul tău loc de muncă EURES

Puteți descărca informații de pe portalul EURES, la adresa

 http://eures.europa.eu

6 PAŞI PENTRU A DEMARA O CARIERĂ PROFESIONALĂ ÎN STRĂINĂTATE

Trecerea de la viaţa de student la viaţa profesională în străinătate poate fi descurajantă. Mai mult, căutarea unui loc de muncă este deseori o aventură îndelungată, plină de provocări! Pentru a face această trecere mai uşoară şi înainte de a vă muta într-o altă ţară, ar trebui să aveţi în vedere 6 paşi enumeraţi mai jos, însoţiţi de sfaturi utile. Faceţi clic pe fiecare element şi consultaţi pagina corespunzătoare.
Sfaturi utile ...

Ce avantaje aș avea?
"Primul tău loc de muncă EURES" este un program de mobilitate a forței de muncă al Uniunii Europene al cărui scop este de a-i ajuta pe tineri să își găsească un loc de muncă, un stagiu sau o ucenicie într-o altă țară a UE, în Norvegia sau în Islanda și pe angajatori să găsească forță de muncă calificată. Programul este menit să ajute la ocuparea unor posturi vacante pentru care este dificil de găsit forță de muncă de către tineri aflați în căutarea unui loc de muncă și de către persoane aflate în căutarea unor oportunități de formare la locul de muncă în întreaga Europă.
Prin "Primul tău loc de muncă EURES" poți obține sprijin financiar pentru o deplasare în străinătate în vederea unui interviu, dar și pentru formare (de exemplu, cursuri de limbi străine), recunoașterea calificărilor sau cheltuielile de mutare.
De ce calificări am nevoie?
La programul „Primul tău loc de muncă EURES" pot participa candidați cu diferite niveluri de studii și/sau experiență profesională.
Cum pot participa?
Ghidul „Primul tău loc de muncă EURES" conține condițiile și regulile de participare.
Mai jos găsiți linkurile către serviciile principale de ocupare a forței de muncă și serviciile lor partenere care oferă programul. Dacă în țara dumneavoastră nu există aceste servicii, puteți contacta una dintre organizațiile de pe lista de mai jos, de preferință serviciile principale de ocupare a forței de muncă.
Pentru mai multe informații puteți consulta și lista serviciilor de ocupare a forței de muncă și a partenerilor lor de la nivelul UE.

Întrebări frecvente 

About Blogger

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

http://www.facebook.com/pages/romaninspaniacom/140605412781017Top