ads

Arhivă blog

Style2

Doar un roman din cinci are educatie financiara

Un studiu derulat anual de către o asociaţie a analiştilor financiar-bancari din România arată că doar unu din cinci români este alfabe...


GHIDUL LUCRĂTORULUI ROMÂN ÎN SPANIA ...Informaţii privind piaţa muncii ....

.

Un nou site de anunturi gratuite creat pentru Romanii din Spania www.micapublicitatespania.eu. . Forum... Forum.....

OPT DIN ZECE COPII DE IMIGRANȚI ... În măsura în care 81% dintre copiii ....

CUM SĂ OBȚII NUMĂRUL NIE ...Numarul NIE se poate solicita ....
Cum se candidează pentru un loc de muncă? ...INFORMAŢII PRIVIND PIAŢA MUNCII ..
BĂNCILE DIGITALE CAUZEAZĂ UN NOU VAL ...Mai multe entități anunță planurile ....

 
Rechizitele necesare pentru achitionarea biletelor ar fii un calculator conectat la internet o imprimanta si un card de banca . Timpul petrecut in fata calculatorului pentru achizitonarea unui bilet poate fii intre 10 si 20 de minute . Datorita simplitatii  si modului foarte rapid in care  poti naviga pe site-ului  companiei Wizz Air pot  sa spun din propria experienta ca decizia de calatorii cu avionul pe ruta Romania - Spania sau Spania - Romania pare sa fie o alegerte destul de buna in comparatie cu calatoria cu autocarul . Idea ar fii ca daca calatoriti cu avionul si nu cu autocarul sar putea ca biletul sa coste mai putin si sa nu mai vorbim de conditiile de calatorie care sunt mai bune  sau timpul record de 2-3 ore in care puteti ajunge la destinatie daca alegeti sa calatoriti cu avionul . 

Cumpararea biletelor de avion . 

Daca o persoana este destul de responsabila nu ar trebui sa apeleze la o agentie de turism pentru cumpararea unui bilet de calatorie , cerintele ar fii -

  • calculator conectat la internet 
  • inprimanta  
  • card bancar 
  • adresa de e-mail 

Dupa ce va iregistrati pe site Wizz Air si va autentificati nu ar mai ramane decat sa alegeti calatoria care va convine sa urmati instructiunile de pe site pana la finalizarea tranzactiei de cumpare a biletului si cu 24 de ore inainte de calatorie sa va inprimati biletul si cam atat. 

Toate bune si frumoase despre compania Wizz Air care pare sa ofere o calatorie placuta cu un avion destul de modern la un pret accesibil  dar mai sunt si nemultumiri  si multi stiu din propria experinta ca nu este asa . 

De ex. eu va pot spune ca am fost total deceptionat de modul in care am fost abordat de catre o persoana de sex feminin angajata in firma  in aeroportul din Bucuresti si de  modul brutal in care am fost  expulzat de pe avion cu pretestul ca nu aveam testul covid-19 facut .

 Dupa acea  a urmat  o zi intarziere pentru ajungerea la destinatie , plata pentru anularea cursei care era mai mare dacat ma costat biletul si mai rau este ca nu ai cui sa te plangi de toate acestea ma refer la numarul de telefon de pe site sau birourile din aeroport care apartine companiei  care au dat dovada de  putin bun simt si de ingnoranta . In incheiere as dori sa spun ca am avut si multe experiente bune in timpul cand am calatorit cu Wizz Air  de acea va recomand cu caldura .


About Blogger

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

http://www.facebook.com/pages/romaninspaniacom/140605412781017Top