ads

Arhivă blog

Style2

Doar un roman din cinci are educatie financiara

Un studiu derulat anual de către o asociaţie a analiştilor financiar-bancari din România arată că doar unu din cinci români este alfabe...

 

Culturisti romani celebri


1.Florin Uceanu   este unul dintre cei mai cunoscuti culturisti romani. A castigat pana acum, intr-o cariera de 22 de ani, 126 de concursuri ,  a scris o carte denumita ( Culturism de performanta) ,  a cotribuit la popularizarea culturismului romanesc prin publicarea  periodica a revistelor de  culturism si conditia fizica .


2.Virgil Buruiana a fost  multiplu campion national  si ajunsese sa cantareasca 90 de kg in forma de concurs. Virgil desi avea 167 cm performantele lui erauurmatarele -   genuflexiuni cu 300kg (3 repetari), impingea 200kg (3 repetari) la banca orizontala si facea indreptari cu 240 kg . Cariera lui a lua sfarsit in 2002   dupa un  tragic accident cu masina unde a si decedat  .



3. Petru Ciorba s-a nascut la data de 23 noiembrie 1959 în municipiul Iași. A obținut titlul de campion național la culturism de nu mai puțin de 34 de ori, începând la juniori (până la 21 ani), continuînd la seniori (21-40 ani) și chiar și la masters (+40 ani).


4. Nicu Giurgi     El a castigat  286 concursuri in care a primit locul 1 , 87 de concursuri internationalel locul 1 , de 6 ori campion European , locul 1 la cupa mondiala – campion mondial , locul 6 la Master MR OLYMPIA .


5 . Alexandru Costache era un nume de marca in culturismul anilor ’80-’90.


6.Nicolae Florin Lupsor a castigat zeci de concursuri si este foarte cunoscut in toata in Spania datorita performantelor ca sportiv profesionist de culturism .


7. Costel Torcea  a inceput  culturism la vârsta de 17 ani și a practicat în mod constant acest sport , obținând peste 30 de titluri de campion. El este maestru al sportului și antrenor certificat al FRCF. 



8.Ionel Maioru foarte masiv, la o inaltime de 1,76 m avea in jur de 110-115 kg,. A concurat pentru clubul Farul Constanta. Se anunta sa fie viitoarea stea in culturismul romanesc la categoria grea..... dar a decedat intr-un tragic accident de motocicleta.



9.Cristian Mihăilescu a fost multiplu campion national de seniori si masters. A fost multi ani de zile presedintele Federatiei Romane de Culturism si Fitness, concurand in acelasi timp. Cel mai bun rezultat a fost titlul de vicecampion mondial la masters in anul 1995. A fost legitimat la clubul Farul Constanta.



10.Vasile Ardel a început să practice culturismul la Asociatia Sportivă Aurul din Baia Mare
A câştigat prima medalie pentru culturismul românesc, bronz la Campionatele Europene de seniori – 1993 şi primul titlu de campion european în 1996.









About Blogger

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche
http://www.facebook.com/pages/romaninspaniacom/140605412781017



Top