ads

Arhivă blog

Style2

Doar un roman din cinci are educatie financiara

Un studiu derulat anual de către o asociaţie a analiştilor financiar-bancari din România arată că doar unu din cinci români este alfabe...

 


Secția I a Tribunalului Provincial din Castellón a aplicat o pedepsă  de zece ani și jumătate de închisoare unui tânăr pentru că a răpit un bărbat, l-a agresat cu brutalitate și l-a jefuit, evenimente pe care le-a transmis în direct pe rețeaua de socializare Instagram, după cum relatează - Curtea Superioară de Justiție a Comunității Valenciane .


Evenimentele s-au petrecut pe 19 decembrie 2020 în orașul Benicarló (Castellón) și la ele au mai participat alti  doi minori .


După cum se relatează în rezoluție , bărbatul condamnat, în vârstă de 18 ani, și doi minori au abordat victima, în vârstă de 31 de ani, în jurul orei 23.00, la ușa locuinței sale din Benicarló, cu scuza că i-au cerut o țigară.


Apoi s-au strecurat în casă, l-au legat de un scaun cu bandă adezivă și au percheziționat casa până au găsit extrasul de cont , moment în care au început să-l amenințe ca să-i însoțească la un bancomat pentru a retrage bani.


În timp ce victima s-a opus, au început să-l lovească pe tot corpul cu brațul mecanic al unui mixer industrial de fier, o cheie, o țeavă de metal și mai multe bețe de lemn.


Pe Instagram

Această situație a durat o bună parte a dimineții. Atacatorii și-au transmis acțiunile printr-un profil de Instagram, iar imaginile au fost vizionate de alți tineri pe aceeași rețea de socializare, care au alertat forțele de securitate.


Garda Civilă a organizat o operațiune , odată ce au localizat casa în care aveau loc evenimentele.


Agenții i-au arestat pe cei trei suspecți în momentul în care ieșeau din locuință pentru a merge la casieria unei bănci pentru a extrage bani cu cardul persoanei vătămate, care a rămas în interiorul locuinței sale și a fost ulterior eliberată .


Tribunalul Provincial din Castellón l-a condamnat pe inculpat de tâlhărie  vătămare corporalăs si  pentru  prejudiciul cauzat locuinței victimei.




About Blogger

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche
http://www.facebook.com/pages/romaninspaniacom/140605412781017



Top