ads

Arhivă blog

Style2

Doar un roman din cinci are educatie financiara

Un studiu derulat anual de către o asociaţie a analiştilor financiar-bancari din România arată că doar unu din cinci români este alfabe...

  




Este singurul roman din Spania a carui poza se afla pe toate autobuzele din Peninsula Iberica.

A plecat sa munceasca, dar a ajuns sa fie imaginea celei mai tari com

panii...

A ajuns sa concureze dintr-o coincidenta, dupa ce un antrenor i-a propus acest lucru. “M-am pregatit si la primul meu concurs am reusit sa castig titlul ce vicecampion, pe urma am tot continuat asa doi ani mai relaxat, iar din 2009 am inceput sa ma pregatesc singur si sa particip la concursuri si din acel moment am inceput sa castig campeionatele regionale si judetene la categoria mea”, a mai explicat sportivul.

A reprezentat firma la unul dintre cele mai mari targuri de profil din lume, unde ajung doar cei mai buni sportivi. “La acest targ au fost doar cei mai buni din lume, iar eu eram unul dintre ei, un roman pierdut printre ei, dar foarte mandru de mine si de ce am ajuns! Visul meu a fost, cand am inceput acest sport, sa castig doar o medalie si pana la urma am ajuns sa particip in campionatul european anul trecut unde am ramas printre primi 10 din Europa si din lume”, a mai povestit culturistul. El a adaugat ca in Romania daca statea nu putea ajunge la acest nivel niciodata.

Este garda de corp pentru politicieni de renume

Daca pe plan sportiv toate merg ca unse, nici pe plan professional lucrurile nu stau prost. “Am un serviciu destul de bun, lucrez ca si garda de corp pentru persoane foarte importante, politici etc . Si toate titlurile si diplomele le-am scos in Spania, unde am studiat foarte mult in spaniola si am dat multe examene ca sa obtin acest loc de munca.

Nicolae Lupsor este un exemplu de urmat pentru  romanii din Spania.

About Blogger

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche
http://www.facebook.com/pages/romaninspaniacom/140605412781017



Top