ads

Arhivă blog

Style2

Doar un roman din cinci are educatie financiara

Un studiu derulat anual de către o asociaţie a analiştilor financiar-bancari din România arată că doar unu din cinci români este alfabe...


ALŢI CONSTRUIESC LINII, NOI VREM SĂ LE SCOATEM...In alte capitale europene, transportul ....
Un nou site de anunturi gratuite creat pentru Romanii din Spania www.micapublicitatespania.eu. . Forum... Forum.....

SPANIA ÎNCHIDE 2018 CU 81,8 MILIOANE DE TURIȘTI...Spania a înregistrat o scădere de 0,8%....

SPANIOLII TRĂIESC MAI MULT, DAR CU SĂNĂTATE MAI REA...Federația de Studii Economice Aplicate....
Somajul in Castellon a scăzut la 14,46% datorita cresteri angajarilor... ȘOMAJUL A SCAZUT IN CASTELLON..
800 DE PERSOANE LA GALA ÎMPOTRIVA HIV...Mai mult de 800 de persoane din....- Ministerul de Interne German a anuntat ca au existat 3,533 de atacuri in 2016 inpotriva refugiaților.

Zece pe zi, atacurile rasiste cu un total de 560 de persoane afectate dintre care 43 erau copii.

- Acestea sunt cifrele date de Ministerul de Interne, ca raspuns la o întrebarea din grupul parlamentar de stanga privind violența împotriva migranților.

- Potrivit Biroului de Investigații Criminale, atacurile împotriva refugiaților au autori din cercurile de extrema dreapta sau simpatizati de dreapta și anti-migrație. Au existat atacuri de pe intreg teritoriul federal, dar în principal în statele din Est, fosta Germanie de Est .

- Dupa aceasta  creștere nedorita a violenței rasiste  societatea Germana  se așteapta la  o mai percepere a dreptului omului si o primire mai buna a refugiatilor care cauta o gazdă în condiții de siguranță pe o perioada de criza.

- Potrivit Oficiului Federal pentru Migrație și Refugiați, Germania a primit in 2016 - 280.000 solicitanții de azil, ceea ce reprezintă o scădere de 68% față de anul precedent, când 890.000 de oameni au venit cautând refugiu în țara. Criza refugiaților a devenit acum o provocare pentru alungarea  practicilor de rasism într-un nou an electoral.


About Blogger

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

http://www.facebook.com/pages/romaninspaniacom/140605412781017Top