ads

Arhivă blog

Style2

Salariul minim, majorat doar pentru cei cu studii superioare!

Salariul minim va fi majorat la 2.350 de lei de la 1 ianuarie, însă doar pentru cei cu studii superioare şi un an vechime. Prevederea n...

Un nou site de anunturi gratuite creat pentru Romanii din Spania www.micapublicitatespania.eu.

Companiile catalane găsesc refugiu în Castellón din octombrie...Instabilitatea politică din Catalonia....
Criza aceasta nu inseamna altceva decat revenirea cu picioarele pe pamant...Despre criza economica....

Caritas, un exemplu de urmat pentru toți...Caritas a fost linia de salvare....- Ministerul de Interne German a anuntat ca au existat 3,533 de atacuri in 2016 inpotriva refugiaților.

Zece pe zi, atacurile rasiste cu un total de 560 de persoane afectate dintre care 43 erau copii.

- Acestea sunt cifrele date de Ministerul de Interne, ca raspuns la o întrebarea din grupul parlamentar de stanga privind violența împotriva migranților.

- Potrivit Biroului de Investigații Criminale, atacurile împotriva refugiaților au autori din cercurile de extrema dreapta sau simpatizati de dreapta și anti-migrație. Au existat atacuri de pe intreg teritoriul federal, dar în principal în statele din Est, fosta Germanie de Est .

- Dupa aceasta  creștere nedorita a violenței rasiste  societatea Germana  se așteapta la  o mai percepere a dreptului omului si o primire mai buna a refugiatilor care cauta o gazdă în condiții de siguranță pe o perioada de criza.

- Potrivit Oficiului Federal pentru Migrație și Refugiați, Germania a primit in 2016 - 280.000 solicitanții de azil, ceea ce reprezintă o scădere de 68% față de anul precedent, când 890.000 de oameni au venit cautând refugiu în țara. Criza refugiaților a devenit acum o provocare pentru alungarea  practicilor de rasism într-un nou an electoral.


About Leonard Buleandra

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

http://www.facebook.com/pages/romaninspaniacom/140605412781017Top