ads

Arhivă blog

Style2

Doar un roman din cinci are educatie financiara

Un studiu derulat anual de către o asociaţie a analiştilor financiar-bancari din România arată că doar unu din cinci români este alfabe...


GHIDUL LUCRĂTORULUI ROMÂN ÎN SPANIA ...Informaţii privind piaţa muncii ....

.

Un nou site de anunturi gratuite creat pentru Romanii din Spania www.micapublicitatespania.eu. . Forum... Forum.....

OPT DIN ZECE COPII DE IMIGRANȚI ... În măsura în care 81% dintre copiii ....

CUM SĂ OBȚII NUMĂRUL NIE ...Numarul NIE se poate solicita ....
Cum se candidează pentru un loc de muncă? ...INFORMAŢII PRIVIND PIAŢA MUNCII ..
BĂNCILE DIGITALE CAUZEAZĂ UN NOU VAL ...Mai multe entități anunță planurile ....- Ministerul de Interne German a anuntat ca au existat 3,533 de atacuri in 2016 inpotriva refugiaților.

Zece pe zi, atacurile rasiste cu un total de 560 de persoane afectate dintre care 43 erau copii.

- Acestea sunt cifrele date de Ministerul de Interne, ca raspuns la o întrebarea din grupul parlamentar de stanga privind violența împotriva migranților.

- Potrivit Biroului de Investigații Criminale, atacurile împotriva refugiaților au autori din cercurile de extrema dreapta sau simpatizati de dreapta și anti-migrație. Au existat atacuri de pe intreg teritoriul federal, dar în principal în statele din Est, fosta Germanie de Est .

- Dupa aceasta  creștere nedorita a violenței rasiste  societatea Germana  se așteapta la  o mai percepere a dreptului omului si o primire mai buna a refugiatilor care cauta o gazdă în condiții de siguranță pe o perioada de criza.

- Potrivit Oficiului Federal pentru Migrație și Refugiați, Germania a primit in 2016 - 280.000 solicitanții de azil, ceea ce reprezintă o scădere de 68% față de anul precedent, când 890.000 de oameni au venit cautând refugiu în țara. Criza refugiaților a devenit acum o provocare pentru alungarea  practicilor de rasism într-un nou an electoral.


About Blogger

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

http://www.facebook.com/pages/romaninspaniacom/140605412781017Top