ads

Arhivă blog

Style2

Doar un roman din cinci are educatie financiara

Un studiu derulat anual de către o asociaţie a analiştilor financiar-bancari din România arată că doar unu din cinci români este alfabe...



- Ministerul de Interne German a anuntat ca au existat 3,533 de atacuri in 2016 inpotriva refugiaților.

Zece pe zi, atacurile rasiste cu un total de 560 de persoane afectate dintre care 43 erau copii.

- Acestea sunt cifrele date de Ministerul de Interne, ca raspuns la o întrebarea din grupul parlamentar de stanga privind violența împotriva migranților.

- Potrivit Biroului de Investigații Criminale, atacurile împotriva refugiaților au autori din cercurile de extrema dreapta sau simpatizati de dreapta și anti-migrație. Au existat atacuri de pe intreg teritoriul federal, dar în principal în statele din Est, fosta Germanie de Est .

- Dupa aceasta  creștere nedorita a violenței rasiste  societatea Germana  se așteapta la  o mai percepere a dreptului omului si o primire mai buna a refugiatilor care cauta o gazdă în condiții de siguranță pe o perioada de criza.

- Potrivit Oficiului Federal pentru Migrație și Refugiați, Germania a primit in 2016 - 280.000 solicitanții de azil, ceea ce reprezintă o scădere de 68% față de anul precedent, când 890.000 de oameni au venit cautând refugiu în țara. Criza refugiaților a devenit acum o provocare pentru alungarea  practicilor de rasism într-un nou an electoral.


About Blogger

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche
http://www.facebook.com/pages/romaninspaniacom/140605412781017



Top