ads

Arhivă blog

Style2

Salariul minim, majorat doar pentru cei cu studii superioare!

Salariul minim va fi majorat la 2.350 de lei de la 1 ianuarie, însă doar pentru cei cu studii superioare şi un an vechime. Prevederea n...

Un nou site de anunturi gratuite creat pentru Romanii din Spania www.micapublicitatespania.eu.

Companiile catalane găsesc refugiu în Castellón din octombrie...Instabilitatea politică din Catalonia....
Criza aceasta nu inseamna altceva decat revenirea cu picioarele pe pamant...Despre criza economica....

Caritas, un exemplu de urmat pentru toți...Caritas a fost linia de salvare....Românii nu mai pot veni la culesul viilor din Spania fără permis de muncă, iar spaniolii preferă să plece în Franţa să culeagă struguri, pe salarii mult mai mari. În acest timp, viticultorii spanioli sunt disperaţi că rămân cu strugurii pe câmp.

În timp ce românii, principala forţă de muncă la culesul viilor din Spania vor fi nevoiţi să detina  un permis de muncă valabil , agricultorii spanioli se plâng că cei care ar trebui, conform măsurii Guvernului, să-i înlocuiască pe aceştia se duc la muncă în Franţa, unde sunt mai bine plătiţi. Astfel, sindicatul UGT a dezvăluit astăzi că 14.500 de spanioli vor lucra, în această toamnă, la culesul viilor din statul vecin, iar mare parte dintre aceştia vor rămâne şi după terminarea culesului strugurilor, pentru campaniile de colectare a fructelor de toamnă.

Anul acesta a fost un an în care viile spaniolilor au facut forte multi struguri cu mult peste asteptari. De anul viitor vor munci si mai putini emigranti la culesul strugurilor deoarece spanioli vor sa urce toata via pe palier, asfel vor culege via cu masina de cules struguri.About Leonard Buleandra

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

http://www.facebook.com/pages/romaninspaniacom/140605412781017Top