ads

Arhivă blog

Style2

Doar un roman din cinci are educatie financiara

Un studiu derulat anual de către o asociaţie a analiştilor financiar-bancari din România arată că doar unu din cinci români este alfabe...


ALŢI CONSTRUIESC LINII, NOI VREM SĂ LE SCOATEM...In alte capitale europene, transportul ....

.

Un nou site de anunturi gratuite creat pentru Romanii din Spania www.micapublicitatespania.eu. . Forum... Forum.....

SPANIA ÎNCHIDE 2018 CU 81,8 MILIOANE DE TURIȘTI...Spania a înregistrat o scădere de 0,8%....

SPANIOLII TRĂIESC MAI MULT, DAR CU SĂNĂTATE MAI REA...Federația de Studii Economice Aplicate....
Somajul in Castellon a scăzut la 14,46% datorita cresteri angajarilor... ȘOMAJUL A SCAZUT IN CASTELLON..
800 DE PERSOANE LA GALA ÎMPOTRIVA HIV...Mai mult de 800 de persoane din....Românii nu mai pot veni la culesul viilor din Spania fără permis de muncă, iar spaniolii preferă să plece în Franţa să culeagă struguri, pe salarii mult mai mari. În acest timp, viticultorii spanioli sunt disperaţi că rămân cu strugurii pe câmp.

În timp ce românii, principala forţă de muncă la culesul viilor din Spania vor fi nevoiţi să detina  un permis de muncă valabil , agricultorii spanioli se plâng că cei care ar trebui, conform măsurii Guvernului, să-i înlocuiască pe aceştia se duc la muncă în Franţa, unde sunt mai bine plătiţi. Astfel, sindicatul UGT a dezvăluit astăzi că 14.500 de spanioli vor lucra, în această toamnă, la culesul viilor din statul vecin, iar mare parte dintre aceştia vor rămâne şi după terminarea culesului strugurilor, pentru campaniile de colectare a fructelor de toamnă.

Anul acesta a fost un an în care viile spaniolilor au facut forte multi struguri cu mult peste asteptari. De anul viitor vor munci si mai putini emigranti la culesul strugurilor deoarece spanioli vor sa urce toata via pe palier, asfel vor culege via cu masina de cules struguri.About Blogger

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

http://www.facebook.com/pages/romaninspaniacom/140605412781017Top