ads

Arhivă blog

Style2

Doar un roman din cinci are educatie financiara

Un studiu derulat anual de către o asociaţie a analiştilor financiar-bancari din România arată că doar unu din cinci români este alfabe...


ALŢI CONSTRUIESC LINII, NOI VREM SĂ LE SCOATEM...In alte capitale europene, transportul ....

.

Un nou site de anunturi gratuite creat pentru Romanii din Spania www.micapublicitatespania.eu. . Forum... Forum.....

SPANIA ÎNCHIDE 2018 CU 81,8 MILIOANE DE TURIȘTI...Spania a înregistrat o scădere de 0,8%....

SPANIOLII TRĂIESC MAI MULT, DAR CU SĂNĂTATE MAI REA...Federația de Studii Economice Aplicate....
Somajul in Castellon a scăzut la 14,46% datorita cresteri angajarilor... ȘOMAJUL A SCAZUT IN CASTELLON..
800 DE PERSOANE LA GALA ÎMPOTRIVA HIV...Mai mult de 800 de persoane din....Toti romanii din Spania care au avut un loc de munca si l-au pierdut si care nu s-au prezentat in timp de 15 zile la oficiul de munca pentru a spune ca este in cautarea unui loc de munca, cat si cei care nu au revenit la fiecare trei luni pentru a reinnoi aceasta situatie, au pierdut total dreptul de munca in Spania. Reamintim ca inscrierea in registrele de munca este optional, nu este obligatoriu, insa pierzi acest drept automat daca nu renovezi la un interval de trei luni .

Aceasta noutate schimba total mesajul de fond al acestor restrictii, ele aplicandu-se nu doar celor care au venit dupa 22 iulie 2011, ci si multor romani care in aceste momente nu lucreaza sau lucreaza la negru si intentioneaza sa gaseasca un loc de munca, insa nu sunt inscrisi ca fiind cautatori de munca. Aceasta masura va afecta si pe toti copiii romanilor din Spania care sunt studenti sau elevi si care urmeaza sa termine si sa se angajeze. Aceasta masura va afecta mai mult de 50% dintre romanii care erau in Spania inainte de 22 iulie 2011.


About Blogger

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

http://www.facebook.com/pages/romaninspaniacom/140605412781017Top