ads

Arhivă blog

Style2

Salariul minim, majorat doar pentru cei cu studii superioare!

Salariul minim va fi majorat la 2.350 de lei de la 1 ianuarie, însă doar pentru cei cu studii superioare şi un an vechime. Prevederea n...

Un nou site de anunturi gratuite creat pentru Romanii din Spania www.micapublicitatespania.eu.

Companiile catalane găsesc refugiu în Castellón din octombrie...Instabilitatea politică din Catalonia....
Criza aceasta nu inseamna altceva decat revenirea cu picioarele pe pamant...Despre criza economica....

Caritas, un exemplu de urmat pentru toți...Caritas a fost linia de salvare....Situația românilor din Spania nu este deloc bună. Aproape 35 la sută dintre românii din Madrid nu au loc de muncă și doar o treime dintre ei doresc să se stabilească în Spania.
În condițiile crizei actuale, situația românilor care trăiesc în regiunea Madrid este asemănatoare cu cea a tuturor imigranților care au o medie de 35% de șomeri. Aceste cifre au fost publicate în Sondajul Regional de Imigrație din regiunea Madrid, care a fost realizat pe baza a 3000 de interviuri cu străini care trăiesc în regiune. Pentru acest sondaj au fost consultați și 800 de români din Madrid, regiune în care comunitatea româneasca este cea mai numeroasă în rândul străinilor.
La Madrid și în orașele din jur trăiesc peste 220 de mii de romani. Femeile continuă să-și găseasca mai usor de muncă decât bărbații. Peste 60 la sută dintre femei au loc de muncă, iar bărbații doar în proporție de 49 %. Peste 53 % dintre românii din Madrid s-au stabilit în regiune în perioada 2001 – 2006 și doar 10,47 la sută dintre ei au venit în ultimii doi ani.

About Leonard Buleandra

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche
http://www.facebook.com/pages/romaninspaniacom/140605412781017Top