ads

Arhivă blog

Style2

Doar un roman din cinci are educatie financiara

Un studiu derulat anual de către o asociaţie a analiştilor financiar-bancari din România arată că doar unu din cinci români este alfabe...


GHIDUL LUCRĂTORULUI ROMÂN ÎN SPANIA ...Informaţii privind piaţa muncii ....

.

Un nou site de anunturi gratuite creat pentru Romanii din Spania www.micapublicitatespania.eu. . Forum... Forum.....

OPT DIN ZECE COPII DE IMIGRANȚI ... În măsura în care 81% dintre copiii ....

CUM SĂ OBȚII NUMĂRUL NIE ...Numarul NIE se poate solicita ....
Cum se candidează pentru un loc de muncă? ...INFORMAŢII PRIVIND PIAŢA MUNCII ..
BĂNCILE DIGITALE CAUZEAZĂ UN NOU VAL ...Mai multe entități anunță planurile ....Situația românilor din Spania nu este deloc bună. Aproape 35 la sută dintre românii din Madrid nu au loc de muncă și doar o treime dintre ei doresc să se stabilească în Spania.
În condițiile crizei actuale, situația românilor care trăiesc în regiunea Madrid este asemănatoare cu cea a tuturor imigranților care au o medie de 35% de șomeri. Aceste cifre au fost publicate în Sondajul Regional de Imigrație din regiunea Madrid, care a fost realizat pe baza a 3000 de interviuri cu străini care trăiesc în regiune. Pentru acest sondaj au fost consultați și 800 de români din Madrid, regiune în care comunitatea româneasca este cea mai numeroasă în rândul străinilor.
La Madrid și în orașele din jur trăiesc peste 220 de mii de romani. Femeile continuă să-și găseasca mai usor de muncă decât bărbații. Peste 60 la sută dintre femei au loc de muncă, iar bărbații doar în proporție de 49 %. Peste 53 % dintre românii din Madrid s-au stabilit în regiune în perioada 2001 – 2006 și doar 10,47 la sută dintre ei au venit în ultimii doi ani.

About Blogger

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche
http://www.facebook.com/pages/romaninspaniacom/140605412781017Top