ads

Arhivă blog

Style2

Doar un roman din cinci are educatie financiara

Un studiu derulat anual de către o asociaţie a analiştilor financiar-bancari din România arată că doar unu din cinci români este alfabe...





Consumatorii din toată lumea se aşteaptă ca vehiculele electrice să poată parcurge o distanţă mai mare cu un timp de încărcare mai mic şi la un preţ mai scăzut comparativ cu cel din prezent, potrivit unui raport întocmit de Deloitte, unul dintre cei mai mari jucători de consultanţă fiscală şi audit la nivel global.
"Printre cei peste 13.000 de consumatori chestionaţi în America, Asia şi Europa, exista mai multe similarităţi din perspectiva asteptărilor pe care le au pentru opţiunile maşinilor electrice. Aceste informaţii sunt valoroase pentru producătorii auto care au în plan construirea de maşini electrice. Adevărata provocare este de a satisface aşteptările consumatorilor din întreaga lume, care sunt diferite semnificativ faţă de ceea ce oferă maşinile electrice în ziua de azi", a declarat un reprezentant al companiei Deloitte.
Pentru mai bine de 85 la sută dintre consumatorii intervievaţi, distanţa parcursă, alimentarea şi costurile aferente sunt criterii extrem de importante când vine vorba de o maşină electrică.
"Consumatorii din Germania, Belgia, Franţa şi Japonia se află printre cei care nu sunt atât de interesaţi de aceste modele, în timp ce populaţia din China şi India s-a arătat cea mai interesată de maşinile ecologice", se arată în raport.
În aproape toate cele 17 ţări incluse în studiu, o parte semnificativă a consumatorilor a declarat că ar fi dispuşi să ia în considerare achiziţionarea unei maşini electrice.
O problemă semnalată de majoritatea persoanelor chestionate este distanţa pe care o astfel de maşină o poate parcurge fără a fi încărcată. "Consumatorii se aşteaptă ca maşinile electrice să se deplaseze, în medie, 320 de km, în timp ce tehnologia actuală permite un traseu de doar 160 km între încărcări".
De asemenea, consumatorii îşi dorect ca timpul de încarcare a bateriei să fie mai scurt, de aproximativ două ore. Ba mai mult, japonezii sunt şi mai exigenţi în privinţa timpului de încărcare, spunând că jumătate de oră ar trebui să fie suficient. Timpula ctual de încărcare, de opt ore, a fost considerat accpetabil de o mică parte dintre cei chestionaţi.

About Blogger

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche
http://www.facebook.com/pages/romaninspaniacom/140605412781017



Top