ads

Arhivă blog

Style2

Doar un roman din cinci are educatie financiara

Un studiu derulat anual de către o asociaţie a analiştilor financiar-bancari din România arată că doar unu din cinci români este alfabe...




In provincia Ciudad-Real, o zonă viticolă importantă, lucrurile par să se fi imbunătăţit faţă de anii trecuţi. "Acum s-au incheiat contracte incă din luna mai pentru culesul strugurilor. Mai sunt şi romani care vin aşa, la nimereală, unii mai prind de lucru căteva zile, alţii apelează şi la noi, şi la Crucea Roşie spaniolă ca să-i ajute, căci sunt victime ale altor romăni care le promit de lucru, insă ii abandonează. In zonele in care recolta este bună, romănii sunt plătiţi cu 40-50 de euro pentru ziua de lucru. "Romănii sunt apreciaţi de spanioli, căci lucrează mult, bine şi ieftin. Alţii au pretenţii mai mari, in speţă andaluzii sau marocanii. Deocamdată, se culeg soiurile timpurii şi abia din 17 septembrie se trece la faza puternică a recoltatului. Ca să poată lucra in Spania, romănii au incă nevoie de un permis de muncă.

About Blogger

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche
http://www.facebook.com/pages/romaninspaniacom/140605412781017



Top