ads

Arhivă blog

Style2

Salariul minim, majorat doar pentru cei cu studii superioare!

Salariul minim va fi majorat la 2.350 de lei de la 1 ianuarie, însă doar pentru cei cu studii superioare şi un an vechime. Prevederea n...

Un nou site de anunturi gratuite creat pentru Romanii din Spania www.micapublicitatespania.eu.

Companiile catalane găsesc refugiu în Castellón din octombrie...Instabilitatea politică din Catalonia....
Criza aceasta nu inseamna altceva decat revenirea cu picioarele pe pamant...Despre criza economica....

Caritas, un exemplu de urmat pentru toți...Caritas a fost linia de salvare....Romanii care vor sa munceasca in strainatate vor avea curand o grija in plus. Legea ii va obliga sa spuna cu precizie cand pleaca din tara, pe mana cui isi lasa copiii. Daca nu, vor fi amendati si cu 10.000 de lei.


Senatorii au stabilit o amenda cuprinsa intre 2.500 si 10.000 de lei pentru cei care nu respecta aceasta prevedere.


Nu doar parintii pot fi sanctionati, ci si dascalii care afla de savarsirea "oricarei forme de abuz" asupra copilului ai carui parinti sunt la lucru in strainatate si nu anunta Serviciul Public de Asistenta Sociala. In acest caz, amenda ajunge la 15.000 de lei.


Legea mai prevede ca inspectorii de la asistenta sociala trebuie sa intocmeasca lunar rapoarte de evaluare pentru copiii ramasi singuri in tara. Documentul a fost trimis Camerei Deputatilor, care va da votul in sesiunea din toamna.

About Leonard Buleandra

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

http://www.facebook.com/pages/romaninspaniacom/140605412781017Top