ads

Arhivă blog

Style2

Doar un roman din cinci are educatie financiara

Un studiu derulat anual de către o asociaţie a analiştilor financiar-bancari din România arată că doar unu din cinci români este alfabe...




Federaţia Asociaţiilor de Români din Europa (FADERE) a acţionat statul spaniol în instanţă, cerând anularea restricţiilor impuse în iulie muncitorilor români. FADERE cere judecătorilor de la Tribunalul Suprem să elimine total sau măcar parţial restricţiile. Asociaţia mai solicită ca până la pronunţarea sentinţei în acest caz să se suspende aplicarea noului regulament de muncă. Intervalul de timp câştigat ar fi suficient pentru ca românii prinşi pe nepregătite de noile reglementări, dar care se aflau în căutarea unui job, să-şi rezolve situaţia. Daniel Ţecu, preşedintele FADERE, consideră că măsura este pierzătoare pentru statul spaniol, deoarece se pierdel pierde peste 800 de milioane de euro, bani ce-i intrau la buget din impozitele plătite de români. Acţiunea FADERE este susţinută de mai multe asociaţii ale emigranţilor români în Spania. Potrivit ultimelor prevederireglementări, membri familiei celui care munceşte sau este în şomaj în Spania - soţul, soţia, copii sub şi peste 21 de ani, nu au nevoie, totuşi, de permis de lucru pentru a se angaja în Spania. Acest drept nu se aplică şi altor rude, de genul părinţi, fraţi sau nepoţi. Noul regulament a fost trimis tuturor oficiilor de muncă din cele 17 comunităţi ale Spaniei, astfel încât ar trebui să fie cunoscut de toate autorităţile locale.

About Blogger

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche
http://www.facebook.com/pages/romaninspaniacom/140605412781017



Top