ads

Arhivă blog

Style2

Salariul minim, majorat doar pentru cei cu studii superioare!

Salariul minim va fi majorat la 2.350 de lei de la 1 ianuarie, însă doar pentru cei cu studii superioare şi un an vechime. Prevederea n...

Un nou site de anunturi gratuite creat pentru Romanii din Spania www.micapublicitatespania.eu.

Companiile catalane găsesc refugiu în Castellón din octombrie...Instabilitatea politică din Catalonia....
Criza aceasta nu inseamna altceva decat revenirea cu picioarele pe pamant...Despre criza economica....

Caritas, un exemplu de urmat pentru toți...Caritas a fost linia de salvare....

Federaţia Asociaţiilor de Români din Europa (FADERE) a acţionat statul spaniol în instanţă, cerând anularea restricţiilor impuse în iulie muncitorilor români.

FADERE cere judecătorilor de la Tribunalul Suprem să elimine total sau măcar parţial restricţiile. Asociaţia mai solicită ca până la pronunţarea sentinţei în acest caz să se suspende aplicarea noului regulament de muncă. Intervalul de timp câştigat ar fi suficient pentru ca românii prinşi pe nepregătite de noile reglementări, dar care se aflau în căutarea unui job, să-şi rezolve situaţia.

Daniel Ţecu, preşedintele FADERE, consideră că măsura este pierzătoare pentru statul spaniol, deoarece se pierdel pierde peste 800 de milioane de euro, bani ce-i intrau la buget din impozitele plătite de români.

Acţiunea FADERE este susţinută de mai multe asociaţii ale emigranţilor români în Spania.

Potrivit ultimelor prevederireglementări, membri familiei celui care munceşte sau este în şomaj în Spania - soţul, soţia, copii sub şi peste 21 de ani, nu au nevoie, totuşi, de permis de lucru pentru a se angaja în Spania.

Acest drept nu se aplică şi altor rude, de genul părinţi, fraţi sau nepoţi.

Noul regulament a fost trimis tuturor oficiilor de muncă din cele 17 comunităţi ale Spaniei, astfel încât ar trebui să fie cunoscut de toate autorităţile locale.

About Leonard Buleandra

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

http://www.facebook.com/pages/romaninspaniacom/140605412781017Top