ads

Arhivă blog

Style2

Doar un roman din cinci are educatie financiara

Un studiu derulat anual de către o asociaţie a analiştilor financiar-bancari din România arată că doar unu din cinci români este alfabe...


Criza mondiala a afectat si economia Spaniei, iar autoritatile locale le transmit romanilor ca nu au locuri de munca nici pentru conationalii lor, de aceea ar fi bine sa nu mai vina si alti imigranti.

In provincia Castellon de la Plana somajul nu a ajuns inca 10%, fata de 11,73% la nivel national, dar locurile de munca se imputineaza de la o saptamana la alta, anunta Antena 3.

In ultimii 6 ani, sute de mii de romani s-au stabilit in Spania atrasi de cresterea economica constanta si de locurile de munca din constructii sau servicii, dar acum multi dintre ei se gandesc sa revina in tara.

Cu toate acestea, o mare parte dintre ei sunt legati de Spania de creditele bancare contractate sau de situatia scolara a copiilor.

De altfel, in aceasta perioada sectorul constructiilor este in declin, oferta de locuinte a depasit cererea, cresterea economica se va reduce de la 3% la 1,4%, iar fondurile europene care au impulsionat investitiile in infrastructura sunt pe terminate.


About Blogger

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche
http://www.facebook.com/pages/romaninspaniacom/140605412781017



Top