ads

Arhivă blog

Style2

Doar un roman din cinci are educatie financiara

Un studiu derulat anual de către o asociaţie a analiştilor financiar-bancari din România arată că doar unu din cinci români este alfabe...



Jose Luis Rodriguez Zapatero a recunoscut că imigranțiireprezintă unul dintre colectivele cele mai afectate de criză. El a afirmat că împreună cu ambasadele unor țări, Spania va căută măsurile adecvate pentru sprijinirea imigranților.  Premierul spaniol Jose Luis Rodriguez Zapatero a anunțat azi că Guvernul Spaniei caută împreună cu "anumite ambasade" găsirea unor măsuri concrete care să-i ajute pe imigranții afectați de criză, anunță "Europa Press". Zapatero a făcut acest anunț în cadrul unei conferințe de presă care a avut loc după summit-ul UE-America Latină și Caraibe, de la Madrid. El a recunoscut că imigranții reprezintă unul dintre colectivele cele mai afectate de criză, subliniind totodată că Guvernul va căuta și va pune în aplicare niște măsuri care să vină în sprijinul lor.

About Blogger

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche
http://www.facebook.com/pages/romaninspaniacom/140605412781017



Top