ads

Arhivă blog

Style2

Băncile digitale cauzează un nou val de închideri de birouri

Atât clienții în persoană, cât și tranzacțiile scad și utilizatorul multi-canal crește.  Mai multe entități anunță planurile de a-și re...


ALŢI CONSTRUIESC LINII, NOI VREM SĂ LE SCOATEM...In alte capitale europene, transportul ....
Un nou site de anunturi gratuite creat pentru Romanii din Spania www.micapublicitatespania.eu.

SPANIA ÎNCHIDE 2018 CU 81,8 MILIOANE DE TURIȘTI...Spania a înregistrat o scădere de 0,8%....

SPANIOLII TRĂIESC MAI MULT, DAR CU SĂNĂTATE MAI REA...Federația de Studii Economice Aplicate....

800 DE PERSOANE LA GALA ÎMPOTRIVA HIV...Mai mult de 800 de persoane din....

Jose Luis Rodriguez Zapatero a recunoscut că imigranțiireprezintă unul dintre colectivele cele mai afectate de criză. El a afirmat că împreună cu ambasadele unor țări, Spania va căută măsurile adecvate pentru sprijinirea imigranților. 
Premierul spaniol Jose Luis Rodriguez Zapatero a anunțat azi că Guvernul Spaniei caută împreună cu "anumite ambasade" găsirea unor măsuri concrete care să-i ajute pe imigranții afectați de criză, anunță "Europa Press".

Zapatero a făcut acest anunț în cadrul unei conferințe de presă care a avut loc după summit-ul UE-America Latină și Caraibe, de la Madrid. El a recunoscut că imigranții reprezintă unul dintre colectivele cele mai afectate de criză, subliniind totodată că Guvernul va căuta și va pune în aplicare niște măsuri care să vină în sprijinul lor.

About Leonard

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

http://www.facebook.com/pages/romaninspaniacom/140605412781017Top