ads

Arhivă blog

Style2

Doar un roman din cinci are educatie financiara

Un studiu derulat anual de către o asociaţie a analiştilor financiar-bancari din România arată că doar unu din cinci români este alfabe...


GHIDUL LUCRĂTORULUI ROMÂN ÎN SPANIA ...Informaţii privind piaţa muncii ....

.

Un nou site de anunturi gratuite creat pentru Romanii din Spania www.micapublicitatespania.eu. . Forum... Forum.....

OPT DIN ZECE COPII DE IMIGRANȚI ... În măsura în care 81% dintre copiii ....

CUM SĂ OBȚII NUMĂRUL NIE ...Numarul NIE se poate solicita ....
Cum se candidează pentru un loc de muncă? ...INFORMAŢII PRIVIND PIAŢA MUNCII ..
BĂNCILE DIGITALE CAUZEAZĂ UN NOU VAL ...Mai multe entități anunță planurile ....Jose Luis Rodriguez Zapatero a recunoscut că imigranțiireprezintă unul dintre colectivele cele mai afectate de criză. El a afirmat că împreună cu ambasadele unor țări, Spania va căută măsurile adecvate pentru sprijinirea imigranților.  Premierul spaniol Jose Luis Rodriguez Zapatero a anunțat azi că Guvernul Spaniei caută împreună cu "anumite ambasade" găsirea unor măsuri concrete care să-i ajute pe imigranții afectați de criză, anunță "Europa Press". Zapatero a făcut acest anunț în cadrul unei conferințe de presă care a avut loc după summit-ul UE-America Latină și Caraibe, de la Madrid. El a recunoscut că imigranții reprezintă unul dintre colectivele cele mai afectate de criză, subliniind totodată că Guvernul va căuta și va pune în aplicare niște măsuri care să vină în sprijinul lor.

About Blogger

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

http://www.facebook.com/pages/romaninspaniacom/140605412781017Top