ads

Arhivă blog

Style2

Băncile digitale cauzează un nou val de închideri de birouri

Atât clienții în persoană, cât și tranzacțiile scad și utilizatorul multi-canal crește.  Mai multe entități anunță planurile de a-și re...


ALŢI CONSTRUIESC LINII, NOI VREM SĂ LE SCOATEM...In alte capitale europene, transportul ....
Un nou site de anunturi gratuite creat pentru Romanii din Spania www.micapublicitatespania.eu.

SPANIA ÎNCHIDE 2018 CU 81,8 MILIOANE DE TURIȘTI...Spania a înregistrat o scădere de 0,8%....

SPANIOLII TRĂIESC MAI MULT, DAR CU SĂNĂTATE MAI REA...Federația de Studii Economice Aplicate....

800 DE PERSOANE LA GALA ÎMPOTRIVA HIV...Mai mult de 800 de persoane din....


Viceprimarul și consilierul pentru locuințe, Ali Brancal, a explicat că este vorba despre un proiect care are ca scop "rezolvarea situațiilor de urgență a locuințelor și a problemelor de excludere sociala care afectează cetățenii orașului".

Una dintre liniile programului de subvenționare este îmbunătățirea condițiilor de locuit . Pentru aceasta, sesiunea a alocat un buget de 156.000 de euro. Banii sunt pentru  reforma bucătăriilor și a băilor, precum și reforma casei . Beneficiarii pot fi proprietari sau chiriași cu o proprietate în Castellón de la Plana.


INCHIRIEREA SOCIALĂ // Pe de altă parte, ajutorul pentru chiria socială este de 60.000 de euro.Persoanele care doresc sa beneficieze de aceste subventii trebuie sa fie  posesorul  unui contract de închiriere formalizat în condițiile Legii 29/1994 privind închirierea de locuințe. Vechimea cotractului de inchiriere trebuie sa fie  de cel puțin un an si venitul egal sau mai mic de 450 de euro pe lună sau de 5.400 pe an.

About Leonard

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

http://www.facebook.com/pages/romaninspaniacom/140605412781017Top