ads

Arhivă blog

Style2

Doar un roman din cinci are educatie financiara

Un studiu derulat anual de către o asociaţie a analiştilor financiar-bancari din România arată că doar unu din cinci români este alfabe...


Viceprimarul și consilierul pentru locuințe, Ali Brancal, a explicat că este vorba despre un proiect care are ca scop "rezolvarea situațiilor de urgență a locuințelor și a problemelor de excludere sociala care afectează cetățenii orașului".

Una dintre liniile programului de subvenționare este îmbunătățirea condițiilor de locuit . Pentru aceasta, sesiunea a alocat un buget de 156.000 de euro. Banii sunt pentru  reforma bucătăriilor și a băilor, precum și reforma casei . Beneficiarii pot fi proprietari sau chiriași cu o proprietate în Castellón de la Plana.


INCHIRIEREA SOCIALĂ // Pe de altă parte, ajutorul pentru chiria socială este de 60.000 de euro.Persoanele care doresc sa beneficieze de aceste subventii trebuie sa fie  posesorul  unui contract de închiriere formalizat în condițiile Legii 29/1994 privind închirierea de locuințe. Vechimea cotractului de inchiriere trebuie sa fie  de cel puțin un an si venitul egal sau mai mic de 450 de euro pe lună sau de 5.400 pe an.

About Blogger

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche
http://www.facebook.com/pages/romaninspaniacom/140605412781017



Top