ads

Arhivă blog

Style2

Doar un roman din cinci are educatie financiara

Un studiu derulat anual de către o asociaţie a analiştilor financiar-bancari din România arată că doar unu din cinci români este alfabe...

 

În premieră: Românii din Spania, captivi între două lumi: UNA în care NU MAI POT trăi şi ALTA care NU ARE NEVOIE de ei

 

După un deceniu de bunăstare, românii din Spania au ajuns la moment de bilanţ. Criza economică i-a lăsat pe mulţi fără slujbe şi în pericol de a-şi pierde casele. Singura variantă care le rămâne este să se întoarcă în ţară, iar unii au făcut-o deja. Sunt chiar copiii care au decis să revină singuri, nemaiputând să suporte traiul tensionat din Spania.

Doar că România nu are ce să le ofere acestor oameni plecaţi de atâta timp, aşa că ei sunt acum captivi între două lumi: Una în care nu mai pot să trăiască şi alta care nu are nevoie de ei. Urmăriţi un material realizat în colaborare cu reporterii Observator, Antena 1

O ţară în derivă, vise spulberate, discriminare, soluţii extreme, dezamăgire. Ei ne-au adus miliarde, noi nu avem ce să le oferim. Urmăriţi un material realizat în colaborare cu reporterii Observator, Antena 1.

 

About Blogger

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche
http://www.facebook.com/pages/romaninspaniacom/140605412781017



Top