ads

Arhivă blog

Style2

Doar un roman din cinci are educatie financiara

Un studiu derulat anual de către o asociaţie a analiştilor financiar-bancari din România arată că doar unu din cinci români este alfabe...

Haideţi să nu ne mai ascundem după degete: românii au fost până în acest moment cetăţeni de mâna a doua ai Europei. Până la data de 1 ianuarie 2014 accesul liber la piaţa muncii a fost restricţionat în acele ţări care cu adevărat conduc Europa inclusiv economic: Germania, Franţa şi Marea Britanie.

De pe 1 ianuarie 2014 niciun român nu mai are dreptul să se mai plângă că o duce prost deoarece el o poate duce la fel ca orice cetăţean european atâta timp cât e dispus la muncă şi nu se leagă de locuşorul în care îşi ţine casa. Renunţaţi la a vă mai plânge şi treceţi graniţa deoarece este dreptul nostru. 

De pe 1 ianuarie 2014 vom putea munci liberi în : Marea Britanie, Franţa, Germania, Austria, Ţările de jos, Luxemburg, Malta, Spania, Belgia. Aici am avut restricţii şi dacă ne uităm bine sunt cele mai bogate ţări ale Europei.

About Blogger

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche
http://www.facebook.com/pages/romaninspaniacom/140605412781017



Top