ads

Arhivă blog

Style2

Criminalitatea digitală înregistrează cresteri in Castellón

Cuvinte precum  atacul cibernetic sau hacking-ul  ar putea deveni în curând unul dintre cele mai populare cuvinte ale anului.  Și ar pu...

Un nou site de anunturi gratuite creat pentru Romanii din Spania www.micapublicitatespania.eu.

Companiile catalane găsesc refugiu în Castellón din octombrie...Instabilitatea politică din Catalonia....
Criza aceasta nu inseamna altceva decat revenirea cu picioarele pe pamant...Despre criza economica....

Caritas, un exemplu de urmat pentru toți...Caritas a fost linia de salvare....Romanii care muncesc pe cont propriu in Spania sunt cei mai afectati de criza economica.Romanii reprezinta 11,8% din totalul numarului persoanelor fizice autorizate - aproximativ 23.000 de persoane. Cei mai multi romani care si-au incetat activitatea provin din domeniul constructiilor, cei mai afectati fiind barbatii. Ei si-au pierdut locul de munca in proportie de 15%.

Pozitia intai in topul micilor intreprinzatori straini din Spania este ocupata acum de muncitorii chinezi, care reprezinta aproape 15% din totalul persoanelor fizice autorizate, mai arata raportul.

Spre deosebire de barbati, femeile au reusit mai bine sa faca fata crizei, dar asta doar pentru ca au acceptat locuri de munca mult mai prost platite sau munca la negru, ca unica solutie pentru asigurarea surselor de subzistenta pentru familiile lor. 

About Leonard Buleandra

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Un comentariu:

http://www.facebook.com/pages/romaninspaniacom/140605412781017Top