ads

Arhivă blog

Style2

Terenurile își recapătă puterea, iar achiziția de ferme revine la nivelurile din 2008

Scăderea prețurilor și a investițiilor tinerilor agricultori și a întreprinderilor de citrice, cheile.  Din ianuarie până în septembrie...


ALŢI CONSTRUIESC LINII, NOI VREM SĂ LE SCOATEM...In alte capitale europene, transportul ....
Un nou site de anunturi gratuite creat pentru Romanii din Spania www.micapublicitatespania.eu. Chat online... www.chat.co.ro.... Forum... Forum.....

SPANIA ÎNCHIDE 2018 CU 81,8 MILIOANE DE TURIȘTI...Spania a înregistrat o scădere de 0,8%....

SPANIOLII TRĂIESC MAI MULT, DAR CU SĂNĂTATE MAI REA...Federația de Studii Economice Aplicate....
Somajul in Castellon a scăzut la 14,46% datorita cresteri angajarilor... ȘOMAJUL A SCAZUT IN CASTELLON..
800 DE PERSOANE LA GALA ÎMPOTRIVA HIV...Mai mult de 800 de persoane din....Romanii care muncesc pe cont propriu in Spania sunt cei mai afectati de criza economica.Romanii reprezinta 11,8% din totalul numarului persoanelor fizice autorizate - aproximativ 23.000 de persoane. Cei mai multi romani care si-au incetat activitatea provin din domeniul constructiilor, cei mai afectati fiind barbatii. Ei si-au pierdut locul de munca in proportie de 15%.

Pozitia intai in topul micilor intreprinzatori straini din Spania este ocupata acum de muncitorii chinezi, care reprezinta aproape 15% din totalul persoanelor fizice autorizate, mai arata raportul.

Spre deosebire de barbati, femeile au reusit mai bine sa faca fata crizei, dar asta doar pentru ca au acceptat locuri de munca mult mai prost platite sau munca la negru, ca unica solutie pentru asigurarea surselor de subzistenta pentru familiile lor. 

About Leonard

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Un comentariu:

Active News spunea...

Din pacate, acelasi lucru se petrece si in Romania!

http://www.facebook.com/pages/romaninspaniacom/140605412781017Top