ads

Arhivă blog

Style2

Doar un roman din cinci are educatie financiara

Un studiu derulat anual de către o asociaţie a analiştilor financiar-bancari din România arată că doar unu din cinci români este alfabe...



Romanii care muncesc pe cont propriu in Spania sunt cei mai afectati de criza economica.Romanii reprezinta 11,8% din totalul numarului persoanelor fizice autorizate - aproximativ 23.000 de persoane. Cei mai multi romani care si-au incetat activitatea provin din domeniul constructiilor, cei mai afectati fiind barbatii. Ei si-au pierdut locul de munca in proportie de 15%.

Pozitia intai in topul micilor intreprinzatori straini din Spania este ocupata acum de muncitorii chinezi, care reprezinta aproape 15% din totalul persoanelor fizice autorizate, mai arata raportul.

Spre deosebire de barbati, femeile au reusit mai bine sa faca fata crizei, dar asta doar pentru ca au acceptat locuri de munca mult mai prost platite sau munca la negru, ca unica solutie pentru asigurarea surselor de subzistenta pentru familiile lor. 

About Blogger

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche
http://www.facebook.com/pages/romaninspaniacom/140605412781017



Top