ads

Arhivă blog

Style2

Doar un roman din cinci are educatie financiara

Un studiu derulat anual de către o asociaţie a analiştilor financiar-bancari din România arată că doar unu din cinci români este alfabe...


Toti cetatenii rezidenti in Spania sunt obligati sa declare pana la 30 aprilie daca au bunuri sau valori in strainatate.Noua lege inpotriva fraudei fiscale vizeaza proprietatile din strainatate si
conturile bancare pe care le detin atat spaniolii cat si strainii rezidenti in spania

Declaratia se poate face prin internet.Nerespectarea legii privind declararea bunurilor implica amenzi de la 1500 de eur in sus, care se vor aplica dupa 30 aprilie.

Toate persoanele care au domiciliul stabil în Spania au termen până la sfârşitul lunii să informeze Ministerul spaniol de Finanţe dacă deţin imobile, acţiuni sau conturi în străinătate, a căror valoare depăşeşte 50.000 de euro, informează postul public spaniol în ediţia electronică.Astfel, Cabinetul de la Madrid încearcă să restrângă cercul celor care deţin bunuri în străinătate fără să le declare.

About Blogger

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche
http://www.facebook.com/pages/romaninspaniacom/140605412781017



Top