ads

Arhivă blog

Style2

Doar un roman din cinci are educatie financiara

Un studiu derulat anual de către o asociaţie a analiştilor financiar-bancari din România arată că doar unu din cinci români este alfabe...


ALŢI CONSTRUIESC LINII, NOI VREM SĂ LE SCOATEM...In alte capitale europene, transportul ....

.

Un nou site de anunturi gratuite creat pentru Romanii din Spania www.micapublicitatespania.eu. . Forum... Forum.....

SPANIA ÎNCHIDE 2018 CU 81,8 MILIOANE DE TURIȘTI...Spania a înregistrat o scădere de 0,8%....

SPANIOLII TRĂIESC MAI MULT, DAR CU SĂNĂTATE MAI REA...Federația de Studii Economice Aplicate....
Somajul in Castellon a scăzut la 14,46% datorita cresteri angajarilor... ȘOMAJUL A SCAZUT IN CASTELLON..
800 DE PERSOANE LA GALA ÎMPOTRIVA HIV...Mai mult de 800 de persoane din....Federatia Asociatiilor de Romani din Europa - FADERE ia taurul (spaniol) de coarne! Dupa ce a semnalat de nenumarate ori autoritatilor din Spania abuzurile legate de aplicarea restrictiilor la munca pentru romani, FADERE a atacat la Tribunalul Suprem legea, cerand anularea ei.
"La aceasta masura s-au inscris aproape toate asociatiile de romani din Spania", anunta FADERE, citata de Mediafax. FADERE sustine ca toti romanii afectati de restrictii la muncaau ramas in Spania si "lucreaza la negru".

"Aceasta masura este cel putin stupida. La cat de mare este criza financiara din Spania, guvernul isi permite sa piarda mai mult de 800 de milioane de euro anual, bani pe care ar fi putut sa ii castige de la acesti romani din darile catre stat ", a declarat Daniel Tecu, presedinte FADERE.

Aplicarea restrictiilor la munca au dus la abuzuri

Spania - confruntata cu un somaj de 21% -  a decis, in 22 iulie anul acesta, impunerea de restrictii la munca pentru romani in Spania. In 11 august, Comisia Europeana a aprobat solicitarea Spaniei de a restrictiona accesul lucratorilor romani pe piata fortei de munca pana la data de 31 decembrie 2012. Totusi, Comisia Europeana preciza ca nu Madridul, ci Bruxellesul va decide cand se va ridica restrictia.

Spania a modificat ulterior instructiunile de restrictionare a muncii pentru lucratorii romani, aducand precizari mult mai clare pentru membrii de familie, care au sesizat zeci de abuzuri facute de autoritatile spaniole.

About Blogger

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche
http://www.facebook.com/pages/romaninspaniacom/140605412781017Top