ads

Arhivă blog

Style2

Doar un roman din cinci are educatie financiara

Un studiu derulat anual de către o asociaţie a analiştilor financiar-bancari din România arată că doar unu din cinci români este alfabe...

 


Capitalismul Finante prezinta crize repetate care afectează pieţele financiare mondiale şi au semnificative economice, sociale şi politice.Sistemul capitalist nu este în joc, pentru capacitatea de inovare şi viteza de schimbările tehnologice, în ciuda inegalităţilor sociale. Aceste zile pe pieţele financiare continuă să proceseze volatilitate ridicată şi grad ridicat de incertitudine. O privire la situaţia prezinta influenţa factorilor politici. În SUA reiese în mod clar slăbiciunea preşedintelui Obama. Paul Krugman înţelege că legea avut mai multe ocazii să se adreseze direct plafonul datoriei, chiar şi atunci când democraţii au fost majoritatea. Dar, însărcinată cu un anumit grad de ingeniozitate, într-o afacere cu republicanii. Aceste privilegiat lor şansele electorale în 2012 şi a avut loc în a verifica puterea de prima lume, care ar putea ajunge la o valoare implicită. Mai multe grupuri conservatoare, cum ar fi Tea Party, au o reducere drastică a cheltuielilor publice şi să nu mărească taxele, în special cele care afectează cel mai bogat sectoare ale populaţiei, pe care administraţia Bush a fost redusă.Sub influenţa Băncii Centrale Europene şi consiliere FMI a fost rezolvată prin ajustări în ţările debitoare, care plătesc numai costurile de criză, aşa cum sa întâmplat în America Latină în anii 80. Se pare că băncile financiar capitalismul privat prevăd în condiţii de siguranţă, pare să aibă nici o răspundere şi vor fi întotdeauna o autoritate mai mare, care serveşte interesele lor. Băncile salvat în criza din 2008 a transformat o profit, de a plăti bonusuri mari pentru directori şi-au greutate mult în ideologia economice dominante, precum şi măsurile aplicate.
Aceste crize financiare arată schimbări semnificative în ideologia dominantă economic. Odată cu criza financiară din 2008 se părea că ideile de intervenţie guvernamentală minimă, de dereglementare, liberalizare şi privatizare a topit în jos. G20 a apărut, prin care sa încercat o mai mare implicare şi de control asupra sistemelor financiare. Politica a acordat prioritate la ocuparea forţei de muncă cu care se confruntă problema financiară. Idei keynesiene reapărut şi a fost esenţiale pentru creşterea cererii interne. Dar această politică nu a durat mult. Reînviat rapid poziţia dominantă de finanţare.
În SUA, republicanii proclama necesitatea de a asigura încrederea în rândul investitorilor privaţi. Acest lucru necesită îngrijirea a deficitului, reducerea cheltuielilor şi reducerea impozitelor. Această intervenţie a statului minimal ar permite investi privat şi a obţine o creştere economică îmbunătăţită şi ocuparea forţei de muncă. Democrat, împreună cu premii Nobel ca Krugman şi Stiglitz, înţelegem că, dacă consumul privat, înainte de motorul de creştere la nivel mondial, este îngheţate prin gradul de îndatorare a familiilor americane, este esenţial pentru creşterea cheltuielilor publice şi sectoarele de impozitare cel mai mare venit. Acord să se majoreze plafonul datoriei dat mai multă putere la republicani. În Uniunea Europeană, sub influenţa al Băncii Centrale Europene şi FMI au prevalat ajustările economice solide pentru ţările debitoare, care plata cheltuielilor de judecată economice (recesiune), costurile sociale (nivel ridicat al şomajului, salariile mici şi cheltuielile sociale) şi costuri politice (partidele guvernul pierdut bazele lor electorale).
Rezultatele financiare ale comun arată continuitatea volatilitatea si incertitudinea de pe pieţele financiare internaţionale. Investitorii financiari caute refugiu în aur şi în titluri de creanţă emise de guvernul SUA. Acest lucru marchează puterea economiei americane, în ciuda pe termen scurt probleme, face clar faptul că există un centru financiar pentru a înlocui New York, piaţa şi dolarul rămâne moneda de rezervă principal. China, ca o putere mondiala viitor, este cel mai mare creditor din SUA şi de a solicita o nouă monedă de rezervă mai stabilă decât dolarul. El are motivele sale, dar schimbarile de această natură va lua timp.
Perspectivele pe termen scurt sunt incetinirea economiei americane şi chiar recesiune de lipsa cererii interne. Recesiune din ţările europene cu probleme de datorii, adaptările dramatice economice pe care le impune, dar, de asemenea, cu probleme de competitivitate, care nu pot fi rezolvate prin deprecieri, existenţa unei monede unice, euro, dominat de Germania şi nivelurile de productivitate şi competitivitate. Rogoff susţine că, mai degrabă decât o recesiune ar putea avea o contracţie mare, care necesită o restructurare mai echilibrată între debitori şi creditori.
Întrebările la care apar: Cât timp vor lua pentru a atinge ţările dinamice la nivel european pentru a aborda problemele legate de ocuparea forţei de muncă? Va rămâne moneda unică? Va fi posibil să se îndrepte spre politicile fiscale comune ca politicile monetare şi de schimb actuale? Oare ţările cele mai puternice în Uniunea Europeană va prelua actuala criza? Nu creditori privaţi banca pentru a ajuta la rezolvarea crizei? Este încetinirea economică va aduce noi crize financiare? Sunt băncile private sunt destul de puternice pentru a rezista crizei financiare? Are capitalismului financiar va prevala?
Una din noutăţile din criza din 2008 a fost decuplarea a economiei Chinei, care a menţinut ratele ridicate de creştere economică. Creşterea Chinei de 10% asigură o creştere de 4% din ţările Americii de Sud. Dinamismul chineză a oferit preţurile internaţionale înalte ale resurselor naturale, devenind un factor important în creşterea economică a regiunii noastre în ultimii ani. Acesta este un factor care permite ţările din America de Sud se confruntă cu criza internaţională cu o mai mare putere financiară şi comercială.


About Blogger

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche
http://www.facebook.com/pages/romaninspaniacom/140605412781017



Top