ads

Arhivă blog

Style2

Salariul minim, majorat doar pentru cei cu studii superioare!

Salariul minim va fi majorat la 2.350 de lei de la 1 ianuarie, însă doar pentru cei cu studii superioare şi un an vechime. Prevederea n...

Un nou site de anunturi gratuite creat pentru Romanii din Spania www.micapublicitatespania.eu.

Companiile catalane găsesc refugiu în Castellón din octombrie...Instabilitatea politică din Catalonia....
Criza aceasta nu inseamna altceva decat revenirea cu picioarele pe pamant...Despre criza economica....

Caritas, un exemplu de urmat pentru toți...Caritas a fost linia de salvare....Restricţiile impuse românilor care doresc să muncească în Spania vor fi ridicate cu mult înainte de anul 2014, când toate statele UE vor trebui să-şi liberalizeze piaţa muncii, spune ministrul Muncii. În plus, măsura prevede şi câteva excepţii.

Într-un interviu acordat, Sebastian Lăzăroiu spune că economia spaniolă dă semne de revenire, iar aceasta îl face să creadă că guvernul de la Madrid va renunţa la restricţiile impuse recent românilor cu mult înainte de a fi obligat să adoptea această poziţie, în 2014.

În prezent, se aşteaptă o reacţie din partea Comisiei Europene în acest caz. Comisia nu şi-a dat încă girul pentru decizia adoptată deja de executivul spaniol.

About Leonard Buleandra

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche
http://www.facebook.com/pages/romaninspaniacom/140605412781017Top