ads

Arhivă blog

Style2

Băncile digitale cauzează un nou val de închideri de birouri

Atât clienții în persoană, cât și tranzacțiile scad și utilizatorul multi-canal crește.  Mai multe entități anunță planurile de a-și re...


ALŢI CONSTRUIESC LINII, NOI VREM SĂ LE SCOATEM...In alte capitale europene, transportul ....
Un nou site de anunturi gratuite creat pentru Romanii din Spania www.micapublicitatespania.eu.

SPANIA ÎNCHIDE 2018 CU 81,8 MILIOANE DE TURIȘTI...Spania a înregistrat o scădere de 0,8%....

SPANIOLII TRĂIESC MAI MULT, DAR CU SĂNĂTATE MAI REA...Federația de Studii Economice Aplicate....

800 DE PERSOANE LA GALA ÎMPOTRIVA HIV...Mai mult de 800 de persoane din....Restricţiile impuse românilor care doresc să muncească în Spania vor fi ridicate cu mult înainte de anul 2014, când toate statele UE vor trebui să-şi liberalizeze piaţa muncii, spune ministrul Muncii. În plus, măsura prevede şi câteva excepţii.

Într-un interviu acordat, Sebastian Lăzăroiu spune că economia spaniolă dă semne de revenire, iar aceasta îl face să creadă că guvernul de la Madrid va renunţa la restricţiile impuse recent românilor cu mult înainte de a fi obligat să adoptea această poziţie, în 2014.

În prezent, se aşteaptă o reacţie din partea Comisiei Europene în acest caz. Comisia nu şi-a dat încă girul pentru decizia adoptată deja de executivul spaniol.

About Leonard

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche
http://www.facebook.com/pages/romaninspaniacom/140605412781017Top