ads

Arhivă blog

Style2

Doar un roman din cinci are educatie financiara

Un studiu derulat anual de către o asociaţie a analiştilor financiar-bancari din România arată că doar unu din cinci români este alfabe...


GHIDUL LUCRĂTORULUI ROMÂN ÎN SPANIA ...Informaţii privind piaţa muncii ....

.

Un nou site de anunturi gratuite creat pentru Romanii din Spania www.micapublicitatespania.eu. . Forum... Forum.....

OPT DIN ZECE COPII DE IMIGRANȚI ... În măsura în care 81% dintre copiii ....

CUM SĂ OBȚII NUMĂRUL NIE ...Numarul NIE se poate solicita ....
Cum se candidează pentru un loc de muncă? ...INFORMAŢII PRIVIND PIAŢA MUNCII ..
BĂNCILE DIGITALE CAUZEAZĂ UN NOU VAL ...Mai multe entități anunță planurile ....Restricţiile impuse românilor care doresc să muncească în Spania vor fi ridicate cu mult înainte de anul 2014, când toate statele UE vor trebui să-şi liberalizeze piaţa muncii, spune ministrul Muncii. În plus, măsura prevede şi câteva excepţii.

Într-un interviu acordat, Sebastian Lăzăroiu spune că economia spaniolă dă semne de revenire, iar aceasta îl face să creadă că guvernul de la Madrid va renunţa la restricţiile impuse recent românilor cu mult înainte de a fi obligat să adoptea această poziţie, în 2014.

În prezent, se aşteaptă o reacţie din partea Comisiei Europene în acest caz. Comisia nu şi-a dat încă girul pentru decizia adoptată deja de executivul spaniol.

About Blogger

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche
http://www.facebook.com/pages/romaninspaniacom/140605412781017Top