ads

Arhivă blog

Style2

Doar un roman din cinci are educatie financiara

Un studiu derulat anual de către o asociaţie a analiştilor financiar-bancari din România arată că doar unu din cinci români este alfabe...


ALŢI CONSTRUIESC LINII, NOI VREM SĂ LE SCOATEM...In alte capitale europene, transportul ....

.

Un nou site de anunturi gratuite creat pentru Romanii din Spania www.micapublicitatespania.eu. . Forum... Forum.....

SPANIA ÎNCHIDE 2018 CU 81,8 MILIOANE DE TURIȘTI...Spania a înregistrat o scădere de 0,8%....

SPANIOLII TRĂIESC MAI MULT, DAR CU SĂNĂTATE MAI REA...Federația de Studii Economice Aplicate....
Somajul in Castellon a scăzut la 14,46% datorita cresteri angajarilor... ȘOMAJUL A SCAZUT IN CASTELLON..
800 DE PERSOANE LA GALA ÎMPOTRIVA HIV...Mai mult de 800 de persoane din....Rata somajului a atins, in luna noiembrie, un nivel de 21,52%, cel mai inalt nivel din 1996, conform unui raport al Ministerului Muncii, dar si cea mai mare rata a somajului dintre marile tari industrializate, relateaza RTT News. In randul imigrantilor, situatia este si mai sumbra: somajul a ajuns la 32,7%.


Numarul somerilor din Spania a crescut cu aproape 60 de mii fata de luna octombrie, ceea ce inseamna o crestere de 1,37%, pana la un total de 4,42 de milioane de oameni care nu au loc de munca.

Cresterea numarului de someri vine in contextul alegerilor din noiembrie, in urma carora conservatorii Partidului Popular, condusi de noul premier, Mariano Rajoy, au obtinut o victorie zdrobitoare in fata socialistilor si trebuie sa rezolve problemele legate de finantele si economia tarii.

Alegeri in Spania - se profileaza un rezultat zdrobitor

Spania se zbate sa creeze locuri de munca pentru milioanele de cetateni care au ramas fara serviciu dupa spargerea bulei imobiliare din anul 2008. Tinta impusa de fostul guvern socialist, un somaj de 19,8%, pentru finalul lui 2011, pare acum imposibil de atins. 

Printre cei mai afectati de aceasta crestere a somajului sunt muncitorii straini, care isi gasesc din ce in ce mai greu loc de munca in Spania.

Tara are cel mai ridicat nivel al somajului dintre toate tarile din zona euro, nivel ce ar putea ajunge la un record de 23%, in anul 2012. 

About Blogger

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Un comentariu:

saltea antiescara spunea...

Pacat de toti romanii care au plecat sa munceasca acolo.

http://www.facebook.com/pages/romaninspaniacom/140605412781017Top