ads

Arhivă blog

Style2

Doar un roman din cinci are educatie financiara

Un studiu derulat anual de către o asociaţie a analiştilor financiar-bancari din România arată că doar unu din cinci români este alfabe...


ALŢI CONSTRUIESC LINII, NOI VREM SĂ LE SCOATEM...In alte capitale europene, transportul ....

.

Un nou site de anunturi gratuite creat pentru Romanii din Spania www.micapublicitatespania.eu. . Forum... Forum.....

SPANIA ÎNCHIDE 2018 CU 81,8 MILIOANE DE TURIȘTI...Spania a înregistrat o scădere de 0,8%....

SPANIOLII TRĂIESC MAI MULT, DAR CU SĂNĂTATE MAI REA...Federația de Studii Economice Aplicate....
Somajul in Castellon a scăzut la 14,46% datorita cresteri angajarilor... ȘOMAJUL A SCAZUT IN CASTELLON..
800 DE PERSOANE LA GALA ÎMPOTRIVA HIV...Mai mult de 800 de persoane din....

Cred ca in urmatorii doi ani nu vor mai exista proiecte imobiliare noi, iar 90% dintre cele anuntate si aflate in prima faza vor fi anulate, din cauza lipsei de finantare. Cel mai probabil piata isi va reveni in 2011 cand va ajunge la maturitate si speculatorii vor disparea", a declarat Gabor Futo, citat de NewsIn.
Acesta a adaugat ca din cauza crizei, bancile sunt mult mai precaute, iar dezvoltatorii obtin foarte greu finantare. In plus, situatia creata va duce la aparitia primelor falimente printre companiile de constructii, mai ales in randul speculatorilor.
"Profitul din imobiliare nu se va mai obtine atat de usor ca pana acum si in nici un caz prin cumpararea unei proprietati doar pentru revanzare. Vor rezista pe piata doar companiile consolidate care doresc sa dezvolte proiecte durabile ", a mai spus Futo.
Dezvoltatorul imobiliar Futureal a inceput, joi, constructia centrului comercial Gold Plaza din Baia Mare, al carui investitor este fondul Immoeast AG. Centrul va avea o suprafata inchiriabila de 30.000 metri patrati si se estimeaza ca va fi terminat in primul sfert al anului 2009. Investitia totala in Gold Plaza se ridica la 97 milioane euro, din care 80% reprezinta finantare acordata de banca MKB, a carei filila este Romextera.
Potrivit reprezentantului Futureal, pana in prezent a fost cheltuita o suma de circa 30% din valoarea totala a investitiei, iar spatiul de retail din centrul comercial a fost pre-inchiriat in proportie de 50%. Printre retailerii prezenti in Gold Plaza se numara Adidas, Nike, Leonardo si Altex.
Futureal Group este unul dintre principalii dezvoltatori din Europa Centrala si de Est, cu proiecte in dezvoltare ce se ridica la o valoare de peste 1,6 miliarde euro, incluzand peste 6.000 de unitati rezidentiale si peste 500.000 metri patrati de spatii comerciale.

About Blogger

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

http://www.facebook.com/pages/romaninspaniacom/140605412781017Top