ads

Arhivă blog

Style2

Doar un roman din cinci are educatie financiara

Un studiu derulat anual de către o asociaţie a analiştilor financiar-bancari din România arată că doar unu din cinci români este alfabe...

 



Germania şi Franţa au cerut UE să amane aderarea România şi Bulgaria la spaţiul de libera circulaţie , din cauza temerilor cu privire la capacitatea sa de a lupta împotriva corupţiei şi a criminalităţii. De la aderarea la UE în 2007, România şi Bulgaria au făcut progrese limitate în combaterea corupţiei şi a criminalităţii organizate, şi s-au confruntat în mod repetat cu criticile din partea Comisiei Europene, care supervizează eforturile în aceste domenii. Acest lucru a provocat îngrijorări cu privire la capacitatea ţărilor de a combate traficul de fiinţe umane şi de droguri . Preşedintele român Traian Băsescu a criticat încercările de a incerca sa impuna noi conditii la Bucureşti. Imigranţi ilegali şi cei care pretind de azil pot folosi  România şi Bulgaria pentru a intra în Europa de Vest într-un moment când multe guverne incearca sa blocheze  imigraţia.

About Blogger

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche
http://www.facebook.com/pages/romaninspaniacom/140605412781017



Top