ads

Arhivă blog

Style2

Doar un roman din cinci are educatie financiara

Un studiu derulat anual de către o asociaţie a analiştilor financiar-bancari din România arată că doar unu din cinci români este alfabe...


GHIDUL LUCRĂTORULUI ROMÂN ÎN SPANIA ...Informaţii privind piaţa muncii ....

.

Un nou site de anunturi gratuite creat pentru Romanii din Spania www.micapublicitatespania.eu. . Forum... Forum.....

OPT DIN ZECE COPII DE IMIGRANȚI ... În măsura în care 81% dintre copiii ....

CUM SĂ OBȚII NUMĂRUL NIE ...Numarul NIE se poate solicita ....
Cum se candidează pentru un loc de muncă? ...INFORMAŢII PRIVIND PIAŢA MUNCII ..
BĂNCILE DIGITALE CAUZEAZĂ UN NOU VAL ...Mai multe entități anunță planurile ....

 Germania şi Franţa au cerut UE să amane aderarea România şi Bulgaria la spaţiul de libera circulaţie , din cauza temerilor cu privire la capacitatea sa de a lupta împotriva corupţiei şi a criminalităţii. De la aderarea la UE în 2007, România şi Bulgaria au făcut progrese limitate în combaterea corupţiei şi a criminalităţii organizate, şi s-au confruntat în mod repetat cu criticile din partea Comisiei Europene, care supervizează eforturile în aceste domenii. Acest lucru a provocat îngrijorări cu privire la capacitatea ţărilor de a combate traficul de fiinţe umane şi de droguri . Preşedintele român Traian Băsescu a criticat încercările de a incerca sa impuna noi conditii la Bucureşti. Imigranţi ilegali şi cei care pretind de azil pot folosi  România şi Bulgaria pentru a intra în Europa de Vest într-un moment când multe guverne incearca sa blocheze  imigraţia.

About Blogger

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

http://www.facebook.com/pages/romaninspaniacom/140605412781017Top