ads

Arhivă blog

Style2

Salariul minim, majorat doar pentru cei cu studii superioare!

Salariul minim va fi majorat la 2.350 de lei de la 1 ianuarie, însă doar pentru cei cu studii superioare şi un an vechime. Prevederea n...

Un nou site de anunturi gratuite creat pentru Romanii din Spania www.micapublicitatespania.eu.

Companiile catalane găsesc refugiu în Castellón din octombrie...Instabilitatea politică din Catalonia....
Criza aceasta nu inseamna altceva decat revenirea cu picioarele pe pamant...Despre criza economica....

Caritas, un exemplu de urmat pentru toți...Caritas a fost linia de salvare....
Germania şi Franţa au cerut UE să amane aderarea România şi Bulgaria la spaţiul de libera circulaţie , din cauza temerilor cu privire la capacitatea sa de a lupta împotriva corupţiei şi a criminalităţii. De la aderarea la UE în 2007, România şi Bulgaria au făcut progrese limitate în combaterea corupţiei şi a criminalităţii organizate, şi s-au confruntat în mod repetat cu criticile din partea Comisiei Europene, care supervizează eforturile în aceste domenii.
Acest lucru a provocat îngrijorări cu privire la capacitatea ţărilor de a combate traficul de fiinţe umane şi de droguri .
Preşedintele român Traian Băsescu a criticat încercările de a incerca sa impuna noi conditii la Bucureşti. Imigranţi ilegali şi cei care pretind de azil pot folosi  România şi Bulgaria pentru a intra în Europa de Vest într-un moment când multe guverne incearca sa blocheze  imigraţia.

About Leonard Buleandra

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

http://www.facebook.com/pages/romaninspaniacom/140605412781017Top