ads

Arhivă blog

Style2

Terenurile își recapătă puterea, iar achiziția de ferme revine la nivelurile din 2008

Scăderea prețurilor și a investițiilor tinerilor agricultori și a întreprinderilor de citrice, cheile.  Din ianuarie până în septembrie...


ALŢI CONSTRUIESC LINII, NOI VREM SĂ LE SCOATEM...In alte capitale europene, transportul ....
Un nou site de anunturi gratuite creat pentru Romanii din Spania www.micapublicitatespania.eu. Chat online... www.chat.co.ro.... Forum... Forum.....

SPANIA ÎNCHIDE 2018 CU 81,8 MILIOANE DE TURIȘTI...Spania a înregistrat o scădere de 0,8%....

SPANIOLII TRĂIESC MAI MULT, DAR CU SĂNĂTATE MAI REA...Federația de Studii Economice Aplicate....
Somajul in Castellon a scăzut la 14,46% datorita cresteri angajarilor... ȘOMAJUL A SCAZUT IN CASTELLON..
800 DE PERSOANE LA GALA ÎMPOTRIVA HIV...Mai mult de 800 de persoane din....
Germania şi Franţa au cerut UE să amane aderarea România şi Bulgaria la spaţiul de libera circulaţie , din cauza temerilor cu privire la capacitatea sa de a lupta împotriva corupţiei şi a criminalităţii. De la aderarea la UE în 2007, România şi Bulgaria au făcut progrese limitate în combaterea corupţiei şi a criminalităţii organizate, şi s-au confruntat în mod repetat cu criticile din partea Comisiei Europene, care supervizează eforturile în aceste domenii.
Acest lucru a provocat îngrijorări cu privire la capacitatea ţărilor de a combate traficul de fiinţe umane şi de droguri .
Preşedintele român Traian Băsescu a criticat încercările de a incerca sa impuna noi conditii la Bucureşti. Imigranţi ilegali şi cei care pretind de azil pot folosi  România şi Bulgaria pentru a intra în Europa de Vest într-un moment când multe guverne incearca sa blocheze  imigraţia.

About Leonard

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche

Niciun comentariu:

http://www.facebook.com/pages/romaninspaniacom/140605412781017Top