ads

Arhivă blog

Style2

Doar un roman din cinci are educatie financiara

Un studiu derulat anual de către o asociaţie a analiştilor financiar-bancari din România arată că doar unu din cinci români este alfabe...





Ordinelor de expulzare nu se aplică românilor. Din 2007, românii sunt cetăţeni ai UE. Din acest motiv, Curtea Supremă a dat o doctrină că expulzările împotriva acestor cetăţeni, atunci când rolurile lor nu s-au regularizate, acestea nu pot avea loc.
 
Mai mult, conform rapoartelor, acestea nu trebuie să fie pedeapsa pentru care lucrează fără permis de muncă
  
Prezenta decizie se aplică retroactiv şi, prin urmare, dispoziţiile de mai sus vor fi anulate din acest moment.
 
Ordinelor de expulzare a decretat împotriva cetăţenilor români nu au regularizate situaţiei acestora, în Spania nu vor mai fi executate, în conformitate cu o doctrină stabilit de către Curtea Supremă de Justiţie, care este în continuare avută că acestea nu pot fi sancţionaţi pentru muncă fără permisiune, rapoarte de ziarul El Mundo .
  
Ele pot fi doar expulzat dintr-o ţară a UE din motive serioase de securitate naţională sau de ordine publică.

  
Datorită de intrare pentru România şi Bulgaria în Uniunea Europeană la 1 ianuarie 2007, locuitorii au devenit cetăţeni UE, astfel încât acestea să poată aplica Legea privind străinii. Această doctrină are, de asemenea, retroactiv.
  
Inca de la intrare, acestea pot elimina doar o ţară a UE din motive serioase de securitate naţională sau de ordine publică.
  
În luna martie o rezoluţie a Curţii de Palma şi a stabilit un nou standard care urmează să fie adoptate pentru aceşti cetăţeni.
  
Mai exact această rezoluţie penale în cauză un român, dar pot aplica pentru criminali bulgaro-născut, de asemenea. Această problemă a fost rezolvată de către instanţa de litigii, dar până acum nici o instanţă nu a avut penală a decis pe această temă.
  
Pe de altă parte, şi în funcţie de Prensa Latina raport, ministrul de Imigraţie şi Cooperare, Javier Fernández-Lasquetty, cu preşedintele Federaţiei Municipiilor din Madrid (FMM), Bartolomé González, a susţinut că guvernul central a încălcat drepturile cetăţenii UE din restul de discriminare împotriva cetăţenilor non-UE să se înregistreze atunci când Anul rulouri în comunele diferite şi Zapatero solicită Executivului să stabilească mecanisme pentru a facilita acest proces.
  
În regiunea cele mai afectate sunt românii şi bulgarii, fiind naţionalităţi majoritatea imigranţi, în Comunitatea Madrid. Fernandez Lasquetty a explicat că, la 27 noiembrie, Institutul Naţional de Statistică a emis o declaraţie în care a arătat că este necesar să se solicite certificatul de înmatriculare străine în străinii care doresc să se înregistreze comunităţii în Spania.
  
În acest sens, şeful de Imigrare Madrid a raportat că saturaţia care există în Registrul Central al străinilor care cauzează întârzieri de mai mult de o jumătate de an în obţinerea certificatului de înregistrare în calitate de cetăţeni UE, rezultând într-o situaţie anomaliile care se leagă de faptul cădiscriminare pentru incapacitatea de a înregistra.
  
Cu toate acestea, pe 10 aprilie, Federaţiei Spaniole a Municipalităţilor şi Provinciilor, ca urmare a unei noi decizii de către Institutul Naţional de Statistică (INE), a emis o declaraţie de suspendare a Instrucţiunea emis la 27 noiembrie, fără a clarifica în cazul în care punctul de vedere al ultimei notificări au temporar sau permanent.

About Blogger

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche
http://www.facebook.com/pages/romaninspaniacom/140605412781017



Top