ads

Arhivă blog

Style2

Doar un roman din cinci are educatie financiara

Un studiu derulat anual de către o asociaţie a analiştilor financiar-bancari din România arată că doar unu din cinci români este alfabe...





Criza economică începută în vara anului 2008 a determinat o creştere a numărului de sinucideri în Europa, dar şi o scădere a numărului deceselor în accidente rutiere. Rata sinuciderilor, în continuă scădere până în 2007, a început să crească în 2008, cu cel puţin 1 la sută în ţările care au aderat la UE în 2004 şi cu aproape 7 la sută în statele care erau deja membre UE la acea dată. Tendinţa s-a agravat în 2009, cu o creştere de cel puţin 5 la sută în fiecare dintre cele zece ţări, cu excepţia Austriei, unde rata sinuciderilor a scăzut din 2007 până în 2009.  Ţările care au avut cel mai mult de suferit din cauza crizei financiare, cum sunt Grecia şi Irlanda, au înregistrat creşteri mai importante ale ratei sinuciderilor (17 şi, respectiv, 13 la sută). Din cauza creşterii şomajului şi a reducerii utilizării maşinilor, numărul accidentelor rutiere a scăzut de la declanşarea crizei, în special în ţările care au aderat recent la UE. 

About Blogger

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Postare mai nouă
»
Previous
Postare mai veche
http://www.facebook.com/pages/romaninspaniacom/140605412781017



Top